Ostani doma

Ostaju zajedno

Edin otvorio Saneli dušu: 'Čudo smo napravili u ovom eksperimentu, nikad ovo neću zaboraviti'

Edin i Sanela u prošloj su se epizodi sastali nakon nekoliko dana razdvojenosti tijekom koje su trebali razmisliti o tome žele li ostati zajedno i nakon završetka eksperimenta

"Vau, to je taj 'wow' efekt. Predivna si", rekao je Edin ugledavši Sanelu, dodavši: "Čudo smo napravili u ovom eksperimentu. Nikad ovo neću zaboraviti." Zatim je odlučio probiti led i prvi pročitati svoju odluku. 

"Draga Sanela, od prvog trenutka kad sam te vidio, znao sam da te želim u svom životu, jer si jednostavno zračila tako nekom nevjerojatnom energijom koja me užasno privlačila. Imala si ono nešto, nešto posebno što si imala u svojim očima, i znao sam da si ti ta. Donijela si toliko sreće i radosti mome srcu, popunivši onu prazninu u njemu koja je bila godinama prisutna, da još nisam svjestan što se događa, ali jedno znam - nikad sretniji nisam bio otkako si ti pored mene. Jer ljubav ne pita ni za vrijeme ni za mjesto, ona se jednostavno desi, a nama se upravo desila. Vjerujem u tebe, vjerujem u nas i obećajem da ću te pratiti u stopu, i u dobru i u zlu, boljem ili lošem, kud god krenuli, bit ćemo zajedno. Ja sa svim svojim djelima i željama nisam stao, jer mnogo je još toga što želim proživjeti s tobom. Stoga, ljubavi, moja odluka je jednostavna i jasna: svoj život želim provesti s tobom", pročitao je Edin Saneli, a ona mu je zapljeskala te s osmijehom rekla kako je vrlo rječit. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Sanela je istaknula kako je nesigurna, a zatim je pročitala svoje pismo.  

"Dragi moj Edine, na samom početku ovog putovanja ostao mi je gorak okus u ustima i razočarenje u ljubav. Ali onda si se pojavio ti, kao vitez na bijelom konju, u pravom trenutku i s pravim riječima, i ova je priča dobila sasvim novi početak i dogodila se ljubav na prvi pogled. Iako smo oboje bili razočarani na samom početku, situacija nas je spojila i dala nam priliku da napokon pronađemo ljubav, zbog čega se i jesmo uputili u ovu avanturu života. I hvala Bogu da jesmo. Naposljetku, jedino što ti želim reći je to da si ti moje sunce, moje nebo, moje zvijezde, moj svijet i da se želim buditi uz tebe i zaspati kraj tebe do kraja svog života", rekla je Sanela, a svoju odluku, da će ostati zajedno, par je zapečatio poljupcem. 

  • Brak na prvu

    show - Danska/ Hrvatska - 2020.

    Ponedjeljak - petak u kasnovečernjem terminu
Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!