Ostani doma

Na PLAY-u

'Brak na prvu: Iskreno' - Lidija misli da je Sanela dvolična: 'Mislim da je ona zapravo dvolična pa misli da je ostatak svijeta dvoličan'

Marinko i Valentina, Adam i Luka te Lidija i Dejan komentirali su događaje koji su se dogodili na posljednjoj zajedničkoj večeri i ceremoniji

U showu 'Brak na prvu: Iskreno' u kojem sudionici prve sezone showa 'Brak na prvu' komentiraju drugu sezonu, Marinko i Valentina, Adam i Luka te Lidija i Dejan rekli su što misle o događajima koji su se dogodili na posljednjoj zajedničkoj večeri i ceremoniji. 

U fokusu je bilo Sanelino obračunavanje s drugim kandidatima. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

"Bolje da neke stvari nisam saznala, ali saznala sam. Sve to mi je rekla Goga. Je li što izmislila ili nije, to je na njoj", rekla je Sanela ostalim sudionicama te rekla kako joj smeta dvoličnost drugih sudionika sociološkog eksperimenta. 

"Ja mislim da je ona zapravo dvolična pa misli da je ostatak svijeta dvoličan", komentirala je Lidija, a Adam je komentirao Gordanine riječi: "Napokon ona sve iskreno kaže. Toliko toga priča, a nikad ništa iskreno ne kaže."

"Zašto si napravila onda show? Ne kužim", komentirao je Dejan Sanelino ponašanje, a Lidija je dodala: "Ma ženska izmišlja."

Finale showa 'Brak na prvu' ne propustite gledati u ponedjeljak i utorak na RTL-u, a 'Brak na prvu: Iskreno' gledajte na PLAY-u!

  • Brak na prvu

    show - Danska/ Hrvatska - 2020.

    Ponedjeljak - petak u kasnovečernjem terminu
Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!