Ostani doma
Mjesec dana nakon zavjeta u 'Braku na prvu': Tko je i dalje na ratnoj nozi, a tko je spreman za pravi brak?
RTL

VELIKO FINALE

Mjesec dana nakon zavjeta u 'Braku na prvu': Tko je i dalje na ratnoj nozi, a tko je spreman za pravi brak?

​Prošlo je mjesec dana od završetka eksperimenta 'Brak na prvu' i danas će se parovi naći s ekspertima kako bismo doznali tko je pronašao pravu ljubav, a čija priča, nažalost, nije imala sretan kraj.

„Odlučno ste rekli 'da' potpunom neznancu i krenuli u ne baš tako laku, ali lijepu avanturu zvanu brak“, rekla je ekspertica Iva Stasiow, a Sanela Kovačević Nelly dodala: „Bilo je tu drame, suza, plača, no bilo je i ljubavi. Nekima je trava bila zelenija u tuđem vrtu, bilo je tu i pravih zaruka, bilo je zaista svega!“

Vezana vijest

Sanela i Edin, prsten, Brak na prvu
LJUBAV JE U ZRAKU Druga sezona 'Braka na prvu' završila na najljepši mogući način - Edin zaprosio Sanelu, ona pristala provesti život s njim!

Četrnaest samaca upustilo se u avanturu koja im je promijenila živote, a njihovo putovanje započelo je vjenčanjem s nepoznatom osobom. Uslijedio je medeni mjesec, kada su se parovi počeli malo bolje upoznavati, a povratak u Zagreb i zajednički život pokazali su stvarne osjećaje među njima. Nakon prvotnog oduševljenja svojom odabranicom Edina je dočekao hladan tuš jer je Erna željela samo prijateljstvo, Ivoni se Kristijan nije svidio na prvu, kao ni Bernard Gordani, Sanela i Jasmin odlučili su si dati još jednu priliku, a među Kristinom i Tomislavom počele su prve trzavice...

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

„Tri su stvari ključne za održivost u braku - nije teško zapaliti vatru - teško ju je zadržati! Zapamtite, najvažnije je povjerenje, iz povjerenja gradimo poštovanje, a najvažniji sastojak je predanost. Nemojte zaboraviti da smo s nekim ne samo u dobru nego i zlu“, zaključio je ekspert Boris Blažinić.

No kod Ane i Marinka te Andree i Mislava sve je išlo baš kao u romantičnim filmovima; bliskost je postajala sve izraženija, a počeli su se javljati i osjećaji. Kako je vrijeme prolazilo, Kristina i Tomislav uvidjeli su da su došli u show iz različitih razloga; ona je tražila ljubav, no Ciglu su više zanimali dobar provod i zabava, pa su odlučili napustiti eksperiment prije kraja. Tu nije bio kraj iznenađenjima jer su show odlučila napustiti još dva para - Sanela i Jasmin te Erna i Edin zato što se dogodila nova ljubavna priča, i to između Sanele i Edina! „Iskreno bismo voljeli i dalje ostati u ovom eksperimentu, ali kao nas dvoje“, rekli su tada ekspertima i nastavili svoju avanturu.

Čiji je odnos prerastao u pravu romansu, a kod koga su iskrice prestale tinjati ubrzo nakon gašenja kamera - doznat ćemo u današnjoj epizodi 'Braka na prvu' od 21.15 sati samo na RTL-u!

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!