Ostani doma

Nisu sve ljubavi iste

Gordana i Bernard donijeli odluku o svom odnosu: 'Drago mi je da si baš ti ušao u moj život: ovo nije kraj...'

Prijateljstvo je dobar temelj, a Berni se nada nečem više

Gordana i Bernard imali su uspone i padove, a na kraju su oboje zaključili kako se osjeti praznina kad nisu jedno pored drugog te priznaju da je njihova avantura ipak bila nešto posebno.

„Drago mi je da si baš ti ušao u moj život jer si prije svega jedna predivna osoba. Uz sav moj temperament i životna iskustva nisam baš bila otvorena za novu ljubav, ali ti si svojim strpljenjem uspio porušiti zidove koje sam godinama gradila. Za mene je obitelj svetinja i nitko nikada neće zamijeniti njihova mjesta u mom srcu, ali ono što si ti uspio postići je da se zapitam ima li u mome srcu mjesta za još nekoga. Ipak, s moje strane se nije razvio osjećaj ljubavi, ali znam da bi te svaka ženska osoba željela kraj sebe i znam da ćeš pronaći pravu ljubav kakvu ti ja zasad ne mogu dati jer u nekim je trenucima u životu prijateljstvo vrjednije od ljubavi“, priznala je Gordana Bernardu te najavila kako ovdje nije kraj njihovoj priči. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

"Mislim da ovo nije nikakav kraj, vidjet ćemo što će biti... A i vi isto..." rekla je Goga. 

„Iako smo na prvu oboje pomislili kako ovaj odnos ne može biti ono što smo za sebe htjeli, zapravo se pokazalo suprotno - počeli smo slušati, počeli smo se slagati. Ipak, istina je da je ovom našem odnosu koji je postao fantastičan bilo potrebno samo jedno da bi bio idealan – ljubavna iskra. Uistinu mi je žao kako se između nas nije upalila iskra. Iako je ovom našem putovanju došao kraj, barem pred kamerama, siguran sam da će se naše prijateljstvo nastaviti i u stvarnom životu“, izjavio je Bernard i zaključio: „Prijateljstvo je dobar temelj, a sad ćemo vidjeti što će se izgraditi na tim temeljima, da li čvrsto prijateljstvo, a možda i nešto više.“

 

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!