Ostani doma

Iznenadila ih je ljubav

Priča Andree i Mislava počela je okladom, a sada planiraju djecu: 'Logičan slijed je osnovati obitelj'

I Mislav smatra kako je s Andreom to - to

Vezana vijest

Brak na prvu
Rekla je 'DA' Mislav zaprosio Andreu: 'Hoćeš li ovaj put za pravo biti moja žena?'

U prošloj epizodi showa 'Brak na prvu' Mislav je kleknuo i zaprosio Andreu, koja je mislila da je riječ o šali. No nije bila šala... A nije bila šala ni ono što je Andrea rekla svojoj kumi i bratu - da voli Mislava i ima ozbiljne namjere s njim. 

"On je to. Po svim kriterijima, a i po onom osjećaju koji mi daje, a to je potpuni mir, kad uopće ne želiš da si igdje drugdje ili da radiš s bilo kim bilo što drugo, nego si točno tamo gdje trebaš biti", rekla je Andrea. 

Vjenčanje Mislava i Andree u showu 'Brak na prvu'

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

"Ni Mislav ni ja nismo više klinci i da ne bih to stavila u neki kontekst 'ajme, ovo nam je zadnji vlak, sad ili nikad', ali ako će se sve nastaviti razvijati u smjeru kao i dosad, mislim da je logičan slijed osnovati obitelj", rekla je Andrea prije ponovnog susreta s Mislavom, ni ne sluteći da će nakon vjenčanog dobiti i zaručnički prsten - ovoga puta ne kao dio sociološkog eksperimenta, već "za pravo". 

"Svaki dan proveden s tobom mi je samo pomogao da zaključim da si ti, Andrea, osoba s kojom želim biti sad i zauvijek! Andrea, hoćeš li ovaj put za pravo biti moja žena?" upitao je Mislav svoju suprugu, a ona je bez previše razmišljanja rekla – da!

"Ovo mi je najljepši dan u životu", rekao je Mislav te stavio prsten na Andreinu ruku, a par je potom otišao proslaviti svoje zaruke. 

 

  • Brak na prvu

    show - Danska/ Hrvatska - 2020.

    Ponedjeljak - petak u kasnovečernjem terminu
Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!