Ostani doma

Teško za gledati

Video odnosa Kristine i Cigle šokirao ostale parove: 'Ne mogu to gledati. Ovo je bilo degutantno'

Drugi par koji je sjeo pred eksperte sociološkog eksperimenta 'Brak na prvu' bili su Kristina i Tomislav odnosno Cigla, par koji je prvi napustio eksperiment.

Vezana vijest

Cigla ružno govori o Kristini (thumbnail)
Neprihvatljivo ponašanje Cigla izvrijeđao Kristinu: 'Kaj da joj kažem u facu? Da je kao tuljan, kao morž koji je izašao iz vode na obalu?!'

Kada je prikazan videopresjek odnosa Kristine i Tomislava, koji su otkrili da nisu u kontaktu, drugim kandidatima nije bilo svejedno, štoviše, nekima je bilo i neugodno gledati što se sve dogodilo između njih. 

"Ne mogu to gledati. Ovo je bilo degutantno", rekla je Gordana kada je bio prikazan dio kada je Kristina plakala na svoj rođendan, a Andrea, kojoj su u jednom trenutku navrle i suze, dodala je: "Strašno."

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Nakon što su pogledali video, Kristina i Cigla komentirali su s ekspertima njihov odnos. 

Kristina je komentirala da se ustanovilo kako je Tomislav imao dva lica i da nije iskreno ušao u eksperiment.

"Što je najgore, pokušao me pred društvom oblatiti, ocrniti, ne znam što je htio dobiti s tim. Zapravo me nije ni upoznao", rekla je, a Tomislav je priznao: "Ja sam se došao za*ebavati. Žao mi je što je tako ispalo, zato što ona nije."

Eksperte je zanimalo je li svjestan da ju je povrijedio jer ju je izmanipulirao tako što je govorio jedno, a radio drugo, odnosno, ušao je glumeći da je zbog ljubavi, a želio je ostati zbog ekipe, što je sebično.

"Teško mi je potvrditi da sam sebičan, ne bih to tako nazvao, ali nisam razmišljao o nekim posljedicama neke druge strane koja je došla iz nekih drugih interesa - tu sam kriv i žao mi je što je tako završilo." 

Kristina je komentirala kako je iz svega naučila da ljudima ne treba vjerovati te da ju je kod Tomislava odbilo to što ne zna za iskrenost i poštovanje. Zbog toga je, kaže, odlučila napustiti show, jer se međusobno nisu ni pozdravljali. 

Što su Kristina i Cigla rekli nakon završetka eksperimenta, pogledajte u podcastu 'Roksini anđeli'!

 

  • Brak na prvu

    show - Danska/ Hrvatska - 2020.

    Ponedjeljak - petak u kasnovečernjem terminu
Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!