Ostani doma

Ponovno zajedno

Cigla i Kristina ponovno se sreli, eksperti krenuli oštro: 'Jesi li svjestan da si izmanipulirao Kristinu? To je sebično'

Kristina i Cigla prvi su napustili show i to zato što on nije bio iskren, a to je povrijedilo Kristinu

Vezana vijest

Cigla ružno govori o Kristini (thumbnail)
Neprihvatljivo ponašanje Cigla izvrijeđao Kristinu: 'Kaj da joj kažem u facu? Da je kao tuljan, kao morž koji je izašao iz vode na obalu?!'

Nakon što je prikazan videopresjek odnosa Kristine i Tomislava, koji su otkrili da nisu u kontaktu, Kristina i Cigla komentirali su s ekspertima njihov odnos. Kristina je rekla da se sada samo ustanovilo ono što je čitavo vrijeme govorila, a to je da je Tomislav imao dva lica i da nije iskreno ušao u eksperiment.

"Što je najgore, pokušao me pred društvom oblatiti, ocrniti, ne znam što je htio dobiti s tim. Zapravo me nije ni upoznao, nije upoznao pravu Kristinu", rekla je, a Tomislav je priznao: "Ja sam se došao za*ebavati. Žao mi je što je tako ispalo. ja sam Kristini rekao da sam se ovdje došao iz zafrkancije i mislim da je od tog trenutka ona bila ljuta i povrijeđena." No Kristina je rekla kako nije bila ljutita te ga podsjetila da mu je predložila da ostanu do kraju eksperimenta kao prijatelji. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

"Ali kako ću ja biti s tobom prijatelj u kući kad nema dobro jutro, dobar tek, sretan rođendan? Pa to je nekakva kultura. Kako da ja s takvim čovjekom budem do kraja eksperimenta, gdje je tu smisao?" zapitala se Kristina, a Cigla je 

Eksperte je zanimalo je li svjestan da ju je povrijedio tako što ju je izmanipulirao govoreći jedno, a radeći drugo, odnosno, ušao je glumeći da je zbog ljubavi, a nije želio otići iz showa zbog ekipe, što je sebično, izravno je rekao Boris.

"Teško mi je potvrditi da sam sebičan, ne bih to tako nazvao, ali nisam razmišljao o nekim posljedicama neke druge strane koja je došla iz nekih drugih interesa - tu sam kriv i žao mi je što je tako završilo." 

Kristina je komentirala kako je iz svega naučila da ljudima ne treba vjerovati te da ju je kod Tomislava odbilo to što ne zna za iskrenost i poštovanje.

Što su Kristina i Cigla rekli nakon završetka eksperimenta, pogledajte u podcastu 'Roksini anđeli'!

 

  • Brak na prvu

    show - Danska/ Hrvatska - 2020.

    Ponedjeljak - petak u kasnovečernjem terminu
Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!