Ostani doma
Zašto Ana Begić Tahiri lubenicu razbija laktom i kako se, ni kriv ni dužan, u showu našao legendarni Mate Mišo Kovač?
RTL

OVO NISTE OČEKIVALI!

Zašto Ana Begić Tahiri lubenicu razbija laktom i kako se, ni kriv ni dužan, u showu našao legendarni Mate Mišo Kovač?

Još jedna epizoda potpuno suludih, ali urnebesno smiješnih zadataka čeka vas večeras od 21 sat u 'Direktoru svemira'

Bega, Lille, Ante, Enio i Igor nastavljaju svoju ''torturu'' u showu 'Direktor svemira'. Ovaj put morat će pokazati posebnu dozu umjetničke i pjesničke kreativnosti, a sve kako bi zadovoljili direktorove ''visoke'' estetske kriterije i zaradili što veći broj bodova.

"U dvadeset minuta napravi portret poznate osobe koristeći toaletni papir'', glasit će jedan od zadataka pa će se kandidati baciti u izradu, no rezultati će biti u najmanju ruku - neprepoznatljivi!

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Osim novih slikarskih tehnika, kandidati će morati pokazati i književno umijeće te napisati priču od samo deset riječi dok trče do cilja. I dok će neki u trenu zaraditi čistu peticu, nekima će najveću muku predstavljati brojanje potrebnih riječi.

"Pojedi što više lubenice u minuti" - glasio je zadatak kojemu su se svi razveselili, no kad Ante i Ana shvate da su sa sobom zaboravili ponijeti nož, neće im biti do smijeha pa će se morati snaći kako god znaju.

U večerašnjoj epizodi direktor će od gostiju na poklon dobiti urnebesne predmete ''ovčje'' tematike, a doznat ćemo i zašto je muški dio ekipe djevojci koju je vidio prvi put u životu poručio: "Sonja, upregni me ko konja!".

Tko je najbolji u multitaskingu, tko je sasvim zasluženo zaradio pobjedu i kako je u večerašnjoj epizodi, ni kriv ni dužan, završio legendarni Mišo, doznajte u 21 sat na RTL-u, u novoj epizodi 'Direktora svemira'.

 

  • Direktor svemira

    zabavni show - Ujedinjeno Kraljevstvo/ Hrvatska - 2021.

    Ponedjeljak - četvrtak u 21 sat
    • Voditelj:
      Ivan Šarić, Luka Petrušić
Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!