Ostani doma
Lidija Bačić pokušala podmititi pomoćnika direktora svemira, mislite li da se Luku može potkupiti?
RTL

SVE ZA POBJEDU

Lidija Bačić pokušala podmititi pomoćnika direktora svemira, mislite li da se Luku može potkupiti?

Nakon što su gledatelji u prošloj epizodi showa 'Direktor svemira' doznali pjevaju li bolje Lidija Bačić, Ana Begić Tahiri, Enio Meštrović, Igor Drljo ili Ante Travizi, večeras kanidate ponovno očekuju sve samo ne uobičajeni zadaci.

Odmah na početku emisije direktor svemira pročitat će trenutačno bodovno stanje svojih gostiju, a mnoge će iznenaditi poredak.

Prvi zadatak totalno će zbuniti ekipu. ''Otkrij što je pohano. Možeš polizati i ponjušiti svaki pohanac, jedan stisnuti između laktova, jedan snažno nagaziti, jedan možeš gledati kroz povećalo, a jedan staviti u vodu. Imaš deset minuta'', glasio je zadatak, u kojem su neki briljirali načinima koje su koristili kako bi doznali što je pohano, dok drugi pak, nisu znali razliku između voća i povrća.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Doznat ćemo i tko je najbolji u igri skrivača, i to flaminga za plažu! ''Sakrij jednog flaminga od Luke. Ne smiješ oštetiti flaminga, imaš pet minuta da ga sakriješ. Kada sakriješ flaminga, neka ostali flamingosi izgledaju tužno jer im je jedan nestao'', pisat će u pismu direktora svemira, no to će biti samo jedan od zadataka jer će za svakog biti pomalo izmijenjen. Većina će se truditi dobro sakriti velikog ružičastog flaminga,  a Lidija Bačić pokušat će potkupiti Luku sa sto kuna da se pravi da ga nije pronašao. No je li pomoćnik direktora svemira potkupljiv?

Ni zadatak 'Nacrtaj konja dok jašeš konja' neće baš usrećiti Ivana Šarića kad pred njega donesu crteže koje su Lidija, Ana, Enio, Ante i Igor nacrtali - bit će tu svega osim konja! Ipak, jedan će kandidat sve iznenaditi svojim crtačkim umijećem, a bome i samog sebe.

Ovo su samo neki od otkačenih zadataka koji očekuju kandidate, a uz smijeh i suze – što od sreće, što od muke, kandididati će direktoru svemira i večeras donijeti nove poklone – predmet koji im čini najveći stres.

Zbog čega će se među njima naći račun za struju i pegla te tko ne razlikuje kivi od brokule, a tko je Picasso današnjeg doba, gledatelji će doznati večeras u 21.15 sati u novoj epizodi 'Direktora svemira'.

 

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!