Ostani doma
Privatni otoci, bazeni, limuzine: Ovo su najluđe nagrade u povijesti showa 'Dođi, pogodi, osvoji!', evo što bi s njima učinili naši voditelji!
RTL

televizijski fenomen!

Privatni otoci, bazeni, limuzine: Ovo su najluđe nagrade u povijesti showa 'Dođi, pogodi, osvoji!', evo što bi s njima učinili naši voditelji!

Novi RTL-ov game show 'Dođi, pogodi, osvoji!' ne propustite od ponedjeljka do petka u 17.45 sati

Show 'The price is right', u hrvatskoj inačici 'Dođi, pogodi, osvoji!', slobodno možemo nazvati pravim televizijskim fenomenom! Osim što je proglašen najdugovječnijim game showom u povijesti televizije i dosad se uspješno emitirao u više od 40 zemalja svijeta, ove je godine u SAD-u proslavio jubilarnu, 50. sezonu, a tijekom slavljeničkog tjedna natjecatelji su svaki dan mogli osvojiti čak milijun dolara.

Samo u SAD-u, više od 68.000 natjecatelja dosad se spustilo do pulta kako bi pokušali pogoditi točnu cijenu proizvoda, osvojeno je više od 8400 automobila, a od 1972. godine do danas podijeljeno je na tisuće vrijednih nagrada ukupnog iznosa većeg od 300 milijuna dolara.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Prva nagrada u povijesti showa bila je krzneni kaput, a osim automobila, putovanja, perilica rublja i sličnih nagrada, natjecatelji su tijekom godina osvajali i potpuno bizarne i neobične darove!

Našli su se tu tako, između ostalog, Rolls Royce iz 1926. s vlastitim vozačem, živi paun, bazen u tlu (instaliran u dvorištu pobjednika u jednom danu) i vlastiti privatni otok, zatim podmornica, pa čak i avion!

A što bi učinila s tim pomalo bizarnim nagradama, otkrila je i Antonija Blaće koja voditeljsku palicu showa drži zajedno s reperom Marinom Ivanovićem.

‘’Da osvojim živog pauna, pustila bih ga u prirodno stanište, a od podmornice bih napravila turističku atrakciju’’, smije se Antonija.

Podsjetimo, šaroliki natjecatelji u game showu 'Dođi, pogodi, osvoji' imaju samo jedan zadatak – pogoditi pravu cijenu uobičajenih ili malo manje uobičajenih raznovrsnih artikala, od staklenke majoneze, brendirane torbice, kosilice ili pak automobila, a sve što pogode - nose sa sobom kući!

''Pozivam sve ekipe koje se žele prijaviti i zabaviti da dođu! Već u prvoj epizodi gospođa je odnijela kući kamion poklona'', ističe Marin.

A ukoliko i vi sreću želite okušati u showu 'Dođi, pogodi, osvoji!', svoju ekipu za sudjelovanje možete prijaviti OVDJE.

  • Dođi, pogodi, osvoji

    game show - SAD/ Hrvatska - 2021.

    Ponedjeljak - petak u 17.45 sati
    • Voditelj:
      Antonija Blaće, Marin Ivanović Stoka
Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!