Ostani doma
Antonija Blaće i Stoka zovu vas u RTL-ov novi show: 'Nagrada imamo da je Djed Mraz mala beba za nas!'
RTL

​Najnovija RTL uspješnica

Antonija Blaće i Stoka zovu vas u RTL-ov novi show: 'Nagrada imamo da je Djed Mraz mala beba za nas!'

Službeno najdugovječniji game show u povijesti televizije na program RTL-a stiže u godini u kojoj je u SAD-u proslavio okruglu 50. sezonu

Game show ''The price is right'' koji preko bare caruje više od četiri desetljeća - od ponedjeljka, 11. listopada kreće s emitiranjem i na programu RTL-a! Točno u 17:45 sati ''Dođi, pogodi, osvoji!'' pod voditeljskom palicom jedne od najomiljenijih lica Antonije Blaće i repera Marina Ivanovića Stoke uvest će vas u svijet nagrada kroz zabavne i neobične igre!

Ako znate je li skuplja tava za pečenje ili štapni mikser, postoji savršeno mjesto za vas – novi RTL-ov game show ''Dođi, pogodi, osvoji!''. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Najnovija RTL uspješnica ima opak start! Svakodnevni ritam i dvoje šarmantnih voditelja koji se itekako brinu da zabave i smijeha na setu nikada ne nedostaje! 

"Lako to ide jer su igre logične, svi koji idemo u trgovinu možemo igrati ovu igru! Jer sve je počelo prije 50 godina, ovo je zapravo prvi formatirani show kada su počeli misliti da tv ima glavu i rep, u principu pišemo povijest!", pojasnila je Antonija Blaće.

"Mislim da će ovo biti pun pogodak i nadamo se da ćemo ovo vodit pod stare dane. Ja sam se zezao, bit će infuzija pa da i za 20 godina vodimo ovo", rekao je Marin Ivanović Stoka.

Vezana vijest

dođi, pogodi, osvoji
iza kulisa Zavirili smo na set novog RTL-ova game showa 'Dođi, pogodi, osvoji!': Evo što budući natjecatelji mogu očekivati

A sve je počelo sada već davne 1956. godine u Americi! 

Službeno najdugovječniji game show u povijesti televizije na program RTL-a stiže u godini u kojoj je u SAD-u proslavio okruglu i pomalo nevjerojatnu 50. sezonu.

U domaćoj verziji nagrade su jednako primamljive, no ono po čemu je naša inačica itekako posebna jest činjenica da je Hrvatska jedina zemlja na svijetu gdje voditeljsku palicu drži žena! 

"Znači ja djelujem u smjeru žena, fora je bit prvi u nečemu, nadam se da će me slijediti mnoge - prva sam bila i u Gospodinu Savršenom pa evo očito postaje tradicija", istaknula je Antonija Blaće.

Za ovaj show ne morate biti hodajuća enciklopedija, štoviše bitnije je da znate cijenu staklenke džema i pametnog sata! No, za početak vaš prvi zadatak je osigurati najudobnije mjesto ispred malih ekrana u ponedjeljak 11. listopada točno u 17:45 minuta! 

"Dođite da se dobro osjećate, provedite dan s najboljom voditeljicom - sigurni smo da vam neće falit - a nagrada imamo da je djed mraz mala beba za nas! Vidimo se u Dođi, pogodi, osvoji - peace!", zaključio je Marin Ivanović Stoka.

Game show "Dođi, pogodi, osvoji" gledajte od ponedjeljka do petka u 17:45 na RTL-u. Ako želite sudjelovati u showu, možete se prijaviti putem sljedećeg linka.

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!