Ostani doma

ČESTITAMO

Gospođa Ružica pogodila cijenu od 6.499 kuna: kući ide s ovom prekrasnom kutnom garnituru!

Gospođa Ružica u današnjoj epizodi 'Dođi, pogodi, osvoji!' pogodila je cijenu TV prijemnika te ju je to plasirala dalje u igre...

No, prije nego što je zaigrala Petiketu,  67-godišnjakinja je iskoristila priliku da pozdravi praunuku. "Slavi prvi rođendan!", rekla je presretno. 

Potom je krenula na pogađanje cijene pet malih artikala. Ružica je pgoodila tri od pet što ju je odvelo do pogađanja velike nagrade, kutne garniture. S obzirom da je pogodila tri cijene imala je pravo tri puta pogađati i cijenu kutne garniture. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Ružica je prvo rekla 5.299 kuna, a potom je 6.499 kuna te je time pogodila točan iznos i osvojila predivnu kutnu garnituru te vrijednosti s kojom ide kući!

"Kad praunuče dođe u goste pa kad se vi zavalite i kad se budete mazili i bude vam fino, pošaljite nam jednu fotku!", rekla joj je Antonija Blaće čestitajući na  nagradi. 

Game show "Dođi, pogodi, osvoji" gledajte od ponedjeljka do petka u 17:45 na RTL-u. Ako želite sudjelovati u showu, možete se prijaviti putem sljedećeg linka.

  • Dođi, pogodi, osvoji

    game show - SAD/ Hrvatska - 2021.

    Ponedjeljak - petak u 17.45 sati
    • Voditelj:
      Antonija Blaće, Marin Ivanović Stoka
Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!