BORILI SE DO KRAJA

Perinovići nakon ispadanja iz 'Fittest Family': 'Osjećamo još veću povezanost unutar obitelji; ovo je nezaboravno iskustvo!'

Valter, Tatjana, Ella i Klara Perinović u sinoćnjoj su epizodi showa 'Fittest Family' bili lošiji od obitelji Vrnoga te se vratili kući

Obitelj Perinović, koja se sastoji od tate Valtera, kćeri Klare i Elle te mame Tatjane, sinoć je napustila show 'Fittest Family'. Perinovići su u dvama izazovima skupili samo jedan bod, koji ih je odveo u eliminator, gdje su se borili za ostanak protiv obitelji Vrnoga. Ovo im je bio drugi eliminator. I dok su Perinovići uspješno prošli prvi i izbacili obitelj Bukvić, Vrnoge su bile bolje od njih od samog starta izazova te izvojevale pobjedu, a Perinoviće poslale kući. 

Tata Valter je za RTL.HR ispričao svoje dojmove o showu i svom sudjelovanju u njemu.

>>Niku Fleiss rasplakale dvije obitelji, na setu su se rodile prve simpatije, a Perinovići napustili show

Kako ste se osjećali nakon što ste shvatili da ponovno idete u eliminator? Je li vas već to demotiviralo?

Mi smo sportska obitelj i navikli smo na uspone i padove u sportu, naravno, misleći na pobjede i poraze. Nije lako gubiti, ali ako se baš mora... Kad smo doznali da opet idemo u eliminator, nije nam trebalo objašnjenje. Naravno da smo u prethodnim izazovima vidjeli da nismo uspjeli biti bolji od drugih u grupi. Jednostavno, znali smo da opet idemo u pripetavanje i nije nas nimalo demotiviralo, nego smo htjeli izboriti daljnje sudjelovanje.

Je li vam izazov u eliminatoru bio težak? Zbog čega niste prošli? Klara je čitavo vrijeme navijala i vikala na vas, postoji li neki 'dežurni krivac' zbog kojeg ste pali izazov ili nitko nikoga ne krivi?

Izazov u eliminatoru bio nam je težak ponajviše misleći na mene koji sam ipak bio najstariji sudionik cijelog showa. Jesam trener i bavim se treniranjem drugih, ali sebe sam malo 'zaboravio' trenirati u zadnjih 15-ak godina, tako da mi se to obilo o glavu. Žao mi je što sam svojom nespremnošću otežao ostatku obitelji bolji plasman, ali znam da sam dao sve od sebe u tom trenutku. Moja obitelj to razumije.

Valtere, je li ozljeda iz prvog izazova imala kakvog utjecaja na Vašu snagu i izdržljivost u drugom eliminatoru?

Ozljeda iz prvog izazova nije ugrozila niti utjecala na moju snagu i izdržljivost u drugom eliminatoru, već, rekao sam, moja trenutna nespremnost, godine... Kada sam skočio sa zida na strunjaču, doskok je bio na trticu i u tom trenutku osjetio sam jaku bol u donjem dijelu kralježnice te od tog trenutka nisam više mogao trčati jer se svakim sljedećim korakom bol umnožavala i postajala sve neizdrživija.

Kako se osjećate nakon ispadanja?

Nakon ispadanja osjećamo još veću povezanost unutar obitelji. Nitko nikome ništa ne zamjera, jer znamo da smo učinili sve i dali najbolje svatko od sebe u tom trenutku.

Kako vam je bilo u showu 'Fittest Family'?

Naš boravak s cijelom ekipom u showu je nezaboravan. Novo iskustvo u životu, novi ljudi, nove obitelji... Toliko dobroga i pozitivnoga na jednom mjestu ne doživljava se često! Hvala vam na odabiru svih, hvala na profesionalnosti, ljudskosti i sportskom duhu svih prisutnih. Perinovići će vas uvijek pamtiti i rado vas se sjećati

Tko je od ostalih obitelji vaš favorit?

Od ostalih obitelji izdvojio bih obitelj Hukman i mladu obitelj Švec. Mislim da oni imaju najveće šanse za samu završnicu. Hukmani imaju iskustvo, godine provedene u sportu, enormnu snagu i izdržljivost koju treniraju svakodnevno i zaista mogu biti primjer jedne sportske obitelji. Obitelj Švec ima mladost, energiju, poletnost, snagu, izdržljivost jer ono čime se oni bave zasigurno izaziva veliki respekt među svim obiteljima. Mislim da će o pobjedniku odlučiti jedna od ovih dviju obitelji.

Jeste li stekli prijatelje u showu?

Jako puno dobrih ljudi sam sreo u ovom showu. Teško mi je odgovoriti i hijerarhijski ih postaviti. Toliko smo svi različiti kao obitelji u svakom smislu, da je upravo to činilo da smo jedni drugima zanimljivi i u zraku se osjećao pravi sportski respekt.

Biste li se opet prijavili u show?

Ja sam uvijek za show i opet bih se prijavio na svaki za koji smatram da imam sposobnosti. Jer, show nije samo nadmetanje, to je druženje, nova prijateljstva, susretnete ljude istih ili sličnih interesnih sfera koje možda nikad ne biste susreli da vas netko ne okupi na jednom mjestu, a to može samo show.

A tko će od obitelji Podobnik, Rimaj i Švigač završiti u eliminatoru nakon izazova „Do zastave“ i „Čvrsta ruka“, pogledajte u novoj epizodi showa 'Fittest Family' večeras u 21 sat na RTL-u!

Reci što misliš!