'Fittest Family' u brojkama: Evo što su obitelji Hukman, Buza i Švec sve prošle na putu do finala!
RTL

Tko će pobijediti?

'Fittest Family' u brojkama: Evo što su obitelji Hukman, Buza i Švec sve prošle na putu do finala!

Show 'Fittest Family' došao je do svojega kraja, no, da bi se saznao pobjednik koji će kući otići s 200.000 kuna, obitelji moraju proći još tri izazova i najteži, onaj finalni

U finalu showa 'Fittest Family' su tri obitelji: Buza, Hukman i Švec. One su prošle kroz niz prepreka i svojim trudom, snagom i upornošću došle na popis najboljih, od čak 14 koje su započele natjecanje sa željom da ponesu titulu najfit hrvatske obitelji. 

Patrik, Erik, Goran i Vanessa Buza, Matej, Danijel, Angelo i Željka Švec te Ivica, Bernarda, Franjo i Ivana Hukman stoje pred finalnim izazovom, a evo što su sve prošle na putu do njega!

Iza njih je 19 izazova i sedam eliminatora

U 'Fittest Family' je prije finala bilo 19 izazova i sedam eliminatora. Izazovi koje su morali proći bili su: 'Tunel strave', 'Bijeg iz utvrde', 'Do zastave', 'Čvrsta ruka', 'Slamnata utrka', 'Blato i znoj', 'Preko polja', 'Vuča guma', 'Prašnjava utrka', 'Lom u kamenolomu', 'Čelične noge', Teška vuča', 'S tornja na toranj', Elastična utrka', 'Gumeni slalom', 'Mreža poraza', 'Svjetlo na kraju tunela', 'Vodotoranj' i 'Drži se i bacaj'.

Od toga je obitelj Švec prošla 18 – naime,  nisu bili u izazovu 'Bijeg iz utvrde' jer su najboljim rezultatom u prvom izazovu, 'Tunel strave', dobili pravo da ne sudjeluju u tom izazovu, i  jedan eliminator, u polufinalu, kad su Jarci odustali.

Obitelj Hukman prošla je 18 izazova i jedan eliminator, kada su izbacili obitelj Rimaj.

Obitelj Buza je, kao i Šveci, prošla 18 izazova i čak tri eliminatora, u kojima su izbacili obitelji Švigač, Takač i Podobnik.

Obitelji su tijekom svog puta do finala u izazovima istrčale oko deset kilometara i vukle veoma teške predmete, a dosad je najteži bio automobil težak čak 2200 kilograma!

Tko će pobijediti?

 Hukmani su prvo mjesto osvojili pet puta, drugo devet puta i treće tri puta.

Buze su na tronu bile tri puta, na drugom mjestu šest puta, a na trećem sedam puta.

Tim Švec je prvo mjesto osvojio devet puta, drugo četiri puta, a treće tri puta.

Kako će se obitelji večeras posložiti na pobjedničkom tronu i koja će napustiti show 'Fittest Family' bogatija za 200.00 kuna, ne propustite gledati večeras od 21:30 na RTL-u!

Reci što misliš!