Veliko finale

Posljednji treninzi prije finala: Hukmani pecali, Šveci se prisjetili prošlosti, a Buze poručili: 'Mi smo najbolji!'

Večerašnjim finalem završava show 'Fittest Family' kada će gledatelji napokon saznati tko kući nosi zlatnu polugu, a evo kako su se obitelji pripremale za posljednji izazov

Vlado Šola i Norbert Žmegač-Kunić ponosni su što su njihove obitelji - Šolini Hukmani i Buze te Norbertovi Šveci - došli do finala, a kako bi ih pripremili za posljednje i time najteže izazove dosad, održali su im posebne, vrlo neuobičajene, treninge. 

Šola je Buze tako odveo u 'escape room', gdje su Vanessa, Goran, Patrik i Erik razgibali moždane vijuge i zajedništvo unutar obitelji. 

"Ovo je dobra vježba za Patrika jer je vrlo impulzivan", rekao je Šola. Nakon što su uspješno 'pobjegli iz sobe', Erik je poručio drugim finalistima: "Koliko god da ste vi dobri - mi smo još bolji!"

Šveci se podsjetili najboljih trenutaka

Norbert je Švecima - Danijelu, Angelu i Željki - dao priliku da mu pokažu čime se zapravo bave. Ekipa, bez Mateja koji je bio spriječen doći na trening, pokazala je treneru neke svoje vježbe i akrobacije, a zatim je on njih malo vratio u prošlost videom Švecovih uspjeha u 'Fittest Family'. 

"Nikad ne smijete odustati, uvijek idite do kraja", rekao je Norbert, a Danijel je zaključio: "Ovime nam je dao dodatnu motivaciju i sad grizemo do kraja!"

Za Hukmane - pecanje

Šola je temperamentne Hukmane za finale odlučio smiriti pa ih je odveo na pecanje pastrva, gdje su morali biti tihi i mirni. No, prije toga ih je pozvao da se popnu na 'vlak za pobjedu'.

"Obitelj Hukman vjeruje da je uhvatila vlak za pobjedu. Daleko smo došli, finale je velik uspjeh", rekla je mama Bernarda, a tata Ivica je rekao da ima želju pobijediti!

Koja će obitelj biti najbolja u 'Fittest Family' i odnijeti kući nagradu vrijednu 200.00 kuna, gledatelji RTL-a mogu gledati večeras od 21:30!

Reci što misliš!