Fittest Family / Obitelji
Obitelj Jarc ostavit će srce na poligonu kako bi bila među najboljima
RTL

Fittest Family

Obitelj Jarc ostavit će srce na poligonu kako bi bila među najboljima

Obitelj Jarc dolazi iz Kamnika pod Krimom u Sloveniji, a čini je majka Brigita s trojicom sinova – Jakob , Jernej i Jonatan.

U show ‘Fittest Family’ prijavili su se kako bi se dokazali na sportskom nivou, a ne zbog novčane nagrade te će, ako treba, ostaviti srce na poligonu kako bi bili među najboljima. Sport je njihov način zabave, druženja i najviše od svega – način života. Otkako pamte, bave se sportom, a na to ih je najviše potaknuo njihov pokojni otac. 

Jernej se bavi penjanjem po kamenitim stijenama, a zimi po ledenim slapovima, Janže je trenirao mačevanje te je bio državni prvak, a Jonatan završava fakultet za sportskog trenera. Kada stignu, braća često zajedno zaigraju nogomet te im je to prilika da se još više zbliže. Njihova majka Brigita, baš kao i oni, voli aktivan stil života te se rekreativno penje po ledenim slapovima. Iako smatraju da je Brigita najslabija karika u timu, ona je zauzela mjesto glasa razuma u njihovoj ekipi dok se Jernej nametnuo kao vođa, Janže kao glavni motivator, a Jonatan kao diplomat koji uvijek ima rješenje za svaki problem.

Preporučeno za tebe

Preporučeno za tebe

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Koja je taktita obitelji Jarc, doznat ćete u novom RTL-ovu showu 'Fittest Family', koji s prikazivanjem počinje 6. svibnja u 21 sat na RTL-u!