Fittest Family / Obitelji
Braća Švec najpoznatija su lica hrvatskog street workouta
RTL

Fittest Family

Braća Švec najpoznatija su lica hrvatskog street workouta

Obitelj Švec prava je sportska obitelj, a dolazi iz Zagreba. U 'Fittest Family' natjecat će se trojica braće – Matej, Danijel i Angelo te njihova strina Željka.

Braća Švec su u sportu otkad znaju za sebe i najpoznatija su lica hrvatskog street workouta, poznati pod imenom Street Brothers. Svoju ljubav prema tom sportu otkrili su slučajno, gledajući na internetu razne vježbe koje je izvodio jedan od najistaknutijih predstavnika tog sporta, Hannibal For King, što ih je inspiriralo da se i sami okušaju u tome. Street workoutom bave se već sedam godina, a treniraju čak šest puta tjedno, dva do tri sata dnevno. Taj trud im se itekako isplati jer je Danijel četverostruki viceprvak Hrvatske u Street workoutu, dok je Angelo dvostruki juniorski i seniorski prvak Hrvatske. Matej je dva puta osvojio prvenstvo Hrvatske. Fantastične sportske uspjehe ima i Željka koja se bavi Crossfitom.

Vjeruju da će im u showu „Fittest Family“ uspjeh donijeti činjenica da se izvrsno poznaju i zajedno vježbaju, a strahuju da će im probleme zadavati zadaci s vodom. Smatraju da će pobijediti jer vole izazove i spremni su na sve.

Preporučeno za tebe

Preporučeno za tebe

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Osim što su sportski jako aktivni, dečki su jako popularni na Instagramu, gdje imaju nekoliko desetaka tisuća pratitelja.

Koliko će sreće tim Švec imati u showu 'Fittest Family', ne propustite pogledati 6. svibnja u 21 sat na RTL-u!