Ostani doma
Gospodin Savršeni: Alenka Šoštarić je profesorica flaute koja želi biti zavedena, a Ena Rahić želi doznati postoje li još kavaliri

UPOZNAJTE IH

Gospodin Savršeni: Alenka Šoštarić je profesorica flaute koja želi biti zavedena, a Ena Rahić želi doznati postoje li još kavaliri

Ena i Alenka žele osvojiti srce 'Gospodina Savršenog', evo kako!

Muškarac koji želi osvojiti Enu (25) mora bez kalkuliranja predati svoje srce na pladnju jer ona priznaje da nije djevojka koju se može kupiti skupim darovima, a osim nje, otkrivamo još jednu kandidatkinju druge sezone. Krhka plavuša Alenka (34) rođena je i odrasla u Lepoglavi, ali ju je upravo očaranost zanimljivim instrumentom, koji i danas upotpunjuje i nadahnjuje brojna djela glazbene umjetnosti, odvela u Zagreb, gdje je na Muzičkoj akademiji završila flautu i sada predaje flautu u osnovnoj i srednjoj školi. One su nove kandidatkinje showa 'Gospodin Savršeni', a više o njima doznajte u nastavku!

Ena Rahić 

Studentica prirodoslovno-matematičkih znanosti koja dolazi iz Vareša u Bosni i Hercegovini traži karakternog muškarca koji je iskren i koji će je poštovati, a najviše je zanima postoji li još ijedan kavalir na kugli zemaljskoj te je li to upravo Gospodin Savršeni. Ena s obitelji živi u Mostaru, a oni će za nju reći kako je znatiželjna, zabavna, optimistična i vrlo emotivna osoba koja je uvijek spremna pomoći ljudima te se brzo veže.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

U show se prijavila zato što želi doživjeti neko novo iskustvo, a potajno se nada kako će tijekom emisije imati spoj o kakvom već dugo mašta - savršeni spoj sa savršenim muškarcem uz romantičnu večeru na plaži koja, naravno, podrazumijeva i zalazak sunca.

Alenka Šoštarić

Njezina je najveća ljubav glazba, a flauta instrument kojim će najbolje pokazati svoju osobnost. Kad je o ljubavi riječ, vrlo je emotivna osoba zaljubljive naravi, a show 'Gospodin Savršeni' vidi kao odličnu priliku da upozna nekog novog i zanimljivog. Za sebe kaže da je društvena, zabavna, iskrena i samostalna, a ne podnosi laž i nepravdu.

Muškarac je na prvu može osvojiti dobrim smislom za humor, a lijenost te različiti pogledi na život definitivno će je odbiti kod suprotnog spola. Alenka se ne smatra velikom zavodnicom jer voli da se muškarac trudi zavesti nju, a ako je onaj pravi, tada mu je spremna pružiti bezuvjetnu ljubav i povjerenje.

Svoj omiljeni televizijski show „Gospodin Savršeni“ pratite već ove jeseni!

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!