Ostani doma
Gospodin Savršeni: Vojnikinja Renata Dobrec, medicinska sestra Maria Protulipac te moderna princeza Nikolina Tutić traže onog pravog!

UPOZNAJTE IH

Gospodin Savršeni: Vojnikinja Renata Dobrec, medicinska sestra Maria Protulipac te moderna princeza Nikolina Tutić traže onog pravog!

Tri kandidatkinje stižu u drugu sezonu 'Gospodina Savršenog', upoznajte ih!

Kao dijete Renata Dobrec bila je zaluđena policijskim filmovima i serijama, no tijekom odrastanja u Lovranu pokraj Rijeke to je nekako palo u drugi plan tako da je naposljetku završila srednju školu za frizerku.

Maria Protulipac još jedna je kandidatkinja koja dolazi osvojiti Gospodina Savršenog. Ona sebe sebe opisuje kao društvenu, zabavnu, suosjećaju i susretljivu osobu, ali priznaje kako Gospodina Savršenog neće osvojiti nekim kulinarskim delicijama jer ne zna kuhati.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Romantična večera, šetnja uz rijeku držeći za ruku čovjeka svog života, odlazak u kočiji... O takvom prizoru pak mašta Nikolina Tutić, priznajući kroz smijeh da zna kako previše voli bajke, Disneyland te da je pravo dijete u duši. 

Renata Dobrec

Renata se nije vidjela u frizerskom poslu pa je odslužila dragovoljni vojni rok da bi se potom upisala u policijsku akademiju. Iskreno priznaje kako nije pretjerano romantičan tip osobe pa i ne traži takve dečke, a njezin idealni partner, osim što bi bilo poželjno da ima tamnu kosu i smeđe oči, treba biti iskren, pozitivan i otvoren.

Kad ima slobodnog vremena, bavi se sportom i voli otići u teretanu. Velika joj je želja skočiti s padobranom, a njezina vizija savršenog spoja potpuno je netipična - dečka bi odvela na paintball!

Maria Protulipac

No zato je ta medicinska sestra sigurna je da bi 'Gospodinu Savršenom' prirasla srcu kad bi zajedno ostvarili njezinu veliku želju i - skočili s padobranom! Atraktivna crnka smatra kako je najvažnije neprestano raditi na sebi pa tako trenutačno, uz posao, završava Višu školu za medicinske sestre i zdravstvene tehničare u Karlovcu.

Voli dečke s lijepim osmijehom, pozitivnim stavom i dobrim smislom za humor, a nikako ne smiju biti ljubomorni, skloni preljubu ili agresivni. Priznaje kako ponekad zna biti mrvicu nervozna u blizini muškaraca, ali voli kada je zavode. Iako se ne smatra previše romantičnom, svoj savršen spoj ipak zamišlja kao romantičnu večeru uz svijeće - naravno, sa svojim Gospodinom Savršenim!

Nikolina Tutić

Nikolina vjeruje kako je pravu ljubav moguće pronaći u showu 'Gospodin Savršeni', a i veliki je plus što su joj crvene ruže omiljeno cvijeće. Odlučila se prijaviti za sudjelovanje jer želi doživjeti nešto novo i, naravno, dati priliku ljubavi.

Radi kao konobarica, a najviše voli izlaziti s prijateljima, ići u teretanu i crtati te smatra da se u njoj krije - mali umjetnik. Društvena je, duhovita i voli pomagati drugima, a ne voli nepravdu i svađe. Kod suprotnog spola prvo će je privući iskrenost, a potpuno će je razoružati ako voli plesati.

Nova sezona showa 'Gospodin Savršeni' s prikazivanjem počinje u ponedjeljak, 9. rujna u 20 sati na RTL-u!

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!