'Gospodin Savršeni': Hana Rodić uživa rušiti stereotipe da su lijepe žene glupe
RTL

USKORO!

'Gospodin Savršeni': Hana Rodić uživa rušiti stereotipe da su lijepe žene glupe

„Gospodine Savršeni, jeste li vi dovoljno hrabri da osvojite moje srce“ pita se 21-godišnja Hana Rodić.

Samouvjerena Zagrepčanka po zanimanju je modna dizajnerica, koja se trenutačno bavi modelingom, kao i odnosima s javnošću i marketingom klubova, a uživa rušiti stereotipe da su lijepe žene  glupe. Svojom atraktivnom pojavom privlači poglede gdje god se pojavi, a upravo iz tog razloga otvoreno priznaje da se uglavnom druži s muškarcima - jer žene su ljubomorne na nju i uvijek misle kako im samo želi oteti dečka.

Želja joj je otputovati u Kyoto i upoznati dio japanske povijesti jer već ima diplomu tog jezika, a trenirala je taekwondo te latinoameričke plesove i hip-hop, čemu može zahvaliti svoju besprijekornu liniju. Iskreno priznaje da voli da je zavode, ali i da nema toliko uleta koliko ljudi misle jer smatra da je se muškarci pomalo boje.

No kad se jednom zaljubi, kaže da bi za svog voljenog muškarca gotovo sve napravila, ali nikada ne bi prešla preko preljuba, fizičkog napada i da joj netko laže. Zasad svoje slobodno vrijeme najradije provodi s prijateljicama, no u budućnosti bi voljela imati djecu i obitelj. 

Gorana Jurenca uskoro ćete moći gledati i na programu RTL-a u showu 'Gospodin Savršeni', a do tada ga pratite na službenom Instagram profilu showa!

Reci što misliš!