Gospodin Savršeni: Iva Runjanin svojim delicijama želi osvojiti muškarca iz snova

USKORO!

Gospodin Savršeni: Iva Runjanin svojim delicijama želi osvojiti muškarca iz snova

Uz atraktivan izgled, Iva Runjanin (29) zna da ljubav ide kroz želudac pa smatra to najboljom antistresnom terapijom. Zagrepčanka je po zanimanju stručni prvostupnik marketinga i komunikacija. Za sebe kaže da je komplicirana osoba, no tko god je upozna, brzo uvidi koliko je draga i emotivna, prava velika sanjarka koja voli stalno biti u pokretu.

Trenira akrobatski ples na šipki koji kombinira s plesom na svili. Završila je i školu za make up artisticu, a član je neprofitne organizacije Junior Chamber Croatia, što je globalna mreža mladih profesionalaca u dobi od 18 do 40 godina koji zajedno rade na razvoju svojih vještina kroz aktivan rad na projektima iz raznih područja kao što su pomoć djeci bez roditeljske skrbi, integraciji azilanata u društvo kroz druženja na raznim radionicama te mnoge druge. Od budućeg partnera očekuje da ne bude sebičan i da ne gleda samo sebe i svoje potrebe, mora biti društven kako bi pratio korak s njezinim aktivnostima. Važno joj je da bude samouvjeren, šarmantan, da se zna šaliti i da ima prekrasan osmijeh.

Gorana Jurenca uskoro ćete moći gledati i na programu RTL-a u showu 'Gospodin Savršeni', a do tada ga pratite na službenom Instagram profilu showa!

Reci što misliš!