Gospodin Savršeni: Anezi bi voljenom muškarcu ponudila sve što mu srce poželi, no samo ako je zaslužio
RTL

19. STUDENOGA

Gospodin Savršeni: Anezi bi voljenom muškarcu ponudila sve što mu srce poželi, no samo ako je zaslužio

Iako je nepokolebljiva, iskrena i odlučna u svemu što radi te odaje dojam da je ništa ne može povrijediti, jako je emotivna

„Cure ne doživljavam kao konkurenciju jer smatram da ljubav mora biti spontani osjećaj“, smatra Alena Nezirević (32), koju smo upravo zbog takvog izravnog stava i zavoljeli u reality showu 'Big Brother'. Samouvjerena Anezi dolazi iz Vrsara, često boravi u Zagrebu, a bavi se pjevanjem iako je diplomirana upravna pravnica. Surađuje s glazbenim producentom Borisom Đurđevićem, a da misli ozbiljno, nedavno je pokazala kad je objavila novi spot za pjesmu 'Srce nema raspored'.

Iako je nepokolebljiva, iskrena i odlučna u svemu što radi te odaje dojam da je ništa ne može povrijediti, jako je emotivna. Slobodno vrijeme provodi sa svoja dva psa ili s prijateljima, a njezin muškarac ne smije biti materijalist i zle duše. Budućem partneru ponudila bi sve što mu srce poželi ako je zaslužio, a ako nije, onda bi to bio, otkriva, jedan dobar, direktan i brz prekid veze. Za sebe kaže da je zavodnica iako se ne trudi - to joj je jednostavno u prirodi.

Show 'Gospodin Savršeni' počinje se emitirati 19. studenoga u 21 sat na RTL-u!

Reci što misliš!