Gospodin Savršeni: 'Snimio sam stotine naslovnica, ali sam ipak imao tremu na početku snimanja showa'

VEČERAS U 21 SAT

Gospodin Savršeni: 'Snimio sam stotine naslovnica, ali sam ipak imao tremu na početku snimanja showa'

"Prijavio sam se zbog ljubavi. Mislim da je to nešto najljepše što čovjek može imati u životu i nadam se da ću to ovdje naći", rekao je Goran

Show 'Gospodin Savršeni' u ponedjeljak navečer premijerno je prikazan na programu RTL-a, a komentari o njemu i 19 kandidatkinja 'zapalili' su internet. "Naravno da mi je drago da ljudi gledaju show", komentirao je kratko Gospodin Savršeni.

Goran Jurenec, prvi hrvatski Gospodin Savršeni, osvrnuo se i na pitanja gledatelja je li ono što vide na TV ekranima gluma, ali i kako to da se odlučio na snimanje jednog ovakvog showa.

"Prijavio sam se zbog ljubavi. Mislim da je to nešto najljepše što čovjek može imati u životu i nadam se da ću to ovdje naći", rekao je Goran te dodao: "Imao sam tremu na početku snimanja showa. Dosad sam snimio stotine naslovnica časopisa, ali to je ipak drukčije od snimanja pred kamerom, kad pred svima iznosiš svoje emocije i mišljenja, a znaš da će to svi komentirati. Rođen sam i odrastao u Njemačkoj pa mi je njemački materinji jezik. Hrvatski znam zahvaljujući mojoj divnoj mami pa mi je, uz tremu, bilo teško opušteno razgovarati s kandidatkinjama i Antonijom Blaće", dodao je Goran.

U večerašnjoj epizodi showa četiri kandidatkinje neće dobiti ružu, što znači da napuštaju show. "Žao mi je što sam takvu odluku morao donijeti tako brzo. Sve su doista bile divne prema meni i sigurno ih nisam dovoljno dobro upoznao, ali vjerujem da bi među 15 preostalih djevojaka mogla biti ona prava", rekao je Goran.

Show 'Gospodin Savršeni' pratite od ponedjeljka do četvrtka na RTL-u u 21 sat!

Reci što misliš!