GOSPODIN SAVRŠENI

VIDEO - Daisy: 'Bilo je najljepše na svijetu doživjeti ovo s Goranom'

Kad je Goran stigao po Daisy, nitko nije bio sretniji od nje što idu na spoj.

„Danas je predivan dan i jako sam vesela. Jedva čekam poletjeti s Goranom i dignuti se u visine“, rekla je, a s njom se složio Goran i bio fasciniran koliko je Daisy hrabra. „Slatka je, a voli brzinu i sve što je opasno, to mi se jako sviđa kod nje“, rekao je.

„Hrabrio me i bio mi velika podrška. Prvi put to doživjeti s Goranom bilo je najljepše na svijetu“, rekla je Daisy, a potom je pao njihov prvi poljubac. „Osjećam se kao da sanjam“, zagrlila ga je Daisy, no to nije bio kraj iznenađenjima za Slovenku jer je njihovo sljedeće odredište bio Dvorac Trakošćan.

Kad ju je Goran pitao nedostaje li joj još nešto, spremno je odgovorila: „Djeca! Jedno barem dvoje, troje. Dugo sam te čekala, negdje si se izgubio na putu“, nastavila je, a Goran joj je zavodnički odgovorio: „Glavno da sam našao pravi put“ i ponovno su se poljubili. „Jako mi je drago što imamo priliku biti zajedno i da ga mogu malo i osjetiti, a ne samo popričati s njim“, iskrena je bila Daisy.

Njihov je spoj završio na najbolji mogući način – romantičnom večerom u dvorcu, kad su razgovarali o malo ozbiljnijim temama.

„Želim ti svu sreću, ne gledaj na to koga ćeš odabrati i što će se sve događati“, rekla mu je Daisy, a Goran joj je odgovorio: „Sada ne razmišljam o drugima, ti si samo važna.“

A kako će se dalje razvijati situacija u vili te hoće li rasti ljubomora među djevojkama gledatelji će doznati večeras u 21 sat na RTL-u!

Reci što misliš!