Marija Malenica napustila show kako bi se mogla posvetiti boksačkoj karijeri

Karijera zove

Marija Malenica napustila show kako bi se mogla posvetiti boksačkoj karijeri

Europska prvakinja u kickboxingu, ricasta Splićanka odlučila je da će u dvoboju između karijere i Gospodina Savršenog ipak prevladati njezina prva ljubav - boks!

Simpatična Marija Malenica, koja se Goranu Jurencu svidjela na prvu zbog svoje bujne kovrčave kose u četvrtak navečer priopćila je da napušta show.

"Bio si i ti vrhunski sportaš i znaš da mi je karijera na prvom mjestu i nažalost moram otići", kazala je Splićanka koja je i u vili svaki dan trenirala kako bi ostala u dobroj formi te je shvatila da se mora više posvetiti treningu ako želi osvojiti titule koje priželjkuje.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marija Malenica (@marijamalenica) on Nov 24, 2018 at 12:34pm PST

"Prihvaćam tvoju odluku, moram je prihvatiti i razumijem te jer sam i ja bio profesionalni sportaš. Presretan sam što sam imao priliku upoznati te i s tobom se podružiti. Želim ti sve najbolje dalje u životu, u karijeri i u ljubavi", odgovorio joj je Goran, koji na Mariju gleda kao na prijateljicu te su se dogovorili za druženje u Londonu ili Berlinu.

"Pao mi je kamen sa srca kada je to rekao jer mi je to stvarno važno. Malo mi je teško što idem i osjećam zahvalnost što sam uopće imala priliku doći ovdje i sve iskusiti", priznala je Malenica.

Ostale djevojke bile su tužne zbog njezina odlaska, ali i sretne jer znaju da odlazi kako bi ispunila svoje snove. Marija, sretno!

Show 'Gospodin Savršeni' pratite od ponedjeljka do četvrtka u 21 sat na RTL-u!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gospodin Savršeni (@gospodin_savrseni_rtl) on Nov 27, 2018 at 4:13am PST

Reci što misliš!