POTPUNO ISKRENO

VIDEO - Iva o propuštenom poljupcu: „Imala sam potrebu objasniti Goranu neke stvari zato što mi je stalo“

Nakon što su proveli iznimno romantične trenutke na otoku Obonjanu Iva je željela još jednom popričati s Goranom o tome zašto ta prekrasna večer nije začinjena poljupcem.

„Htjela sam ti zahvaliti na onom prelijepom danu, još uvijek razmišljam o svemu i prepričavala sam curama kako je bilo lijepo, ali sam primijetila da si nakon onog navečer bio malo drugačiji, pa me zanima zašto. Pretpostavljam zašto, ali želim da mi ti to kažeš“, rekla je Iva.

„Stvarno mio je bilo jako, jako lijepo i želio sam zadržati taj trenutak i zato sam te htio poljubiti. Ali ti to očito nisi tako vidjela tako. Nisam se naljutio, nije riječ o tome, nego...“, rekao je Goran, a Iva ga je prekinula: „Znam da se nisi naljutio, ali kao da si napravio neki zid. Shvatila sam zašto, ali nisam znala kako da to ispravim. I zato što mi je stalo imala sam potrebu objasniti mu neke stvari“, iskrena je atraktivna Zagrepčanka.

Kako će se dalje razvijati odnos između Ive i Gorana te hoće li se uskoro poljubiti doznajte od ponedjeljka do četvrtka u 21 sat na RTL-u u showu 'Gospodin Savršeni'.

Reci što misliš!