Hana odlučila izravnati račune s Ivom pa završila u suzama!

Istina boli

Hana odlučila izravnati račune s Ivom pa završila u suzama!

Ponekad je teško prepoznati tko ti je pravi prijatelj, a tko će ti zabiti nož u leđa.

Hana je s Ivom podijelila sve što joj leži na srcu i duši te joj je izjavila kako smatra da je u posljednje vrijeme promijenila ponašanje prema njoj, a to pripisuje lošem utjecaju Gabrijele.

"Ne mogu podnijeti da nemam kontakt sa svojim prijateljima, sa cimericom koju beskrajno volim i moje traume ovdje govorim da me bolje upoznate, a ispadam negativka, a smatram da je negativka Gabrijela", kroz suze je ispričala Hana kojoj se čini kako se neke djevojke ne ponašaju lijepo prema njoj te želi izravnati račune kako bi svi bili iskreni jedni prema drugima.

No Iva se nije složila s njezinim optužbama jer drži kako nitko osim nje same ne može utjecati na njezino mišljenje i ponašanje te je zamjerila Hani to što uvijek misli da se sve vrti oko nje.

"Razumijem da ti je teško, ali pričaš samo o sebi, a svatko ima neke situacije o kojima možda ne priča toliko koliko ti pričaš i ne znaš tko je iskren prema tebi, a tko nije", kazala je Iva pa nastavila.

"Istina boli, ali valjda će i sama zaključiti kada izađe iz showa tko je bio iskren prema njoj, a tko je samo manipulirao s njom."

Iako su djevojke završile razgovor "rukom pomirenja", Hana je na kraju svega zaključila - "Iva je marioneta".

Hoće li maske pasti i tko će se pokazati u pravu, ne propustite doznati u nadolazećim epizodama showa 'Gospodin Savršeni' od ponedjeljka do četvrtka u 21 sat na RTL-u!

Reci što misliš!