KAD NEMA LJUBAVI…

VIDEO - Gabrijela: 'Znam tko nije zaljubljen u Gorana, a to sam sigurno ja'

Nakon natjecanja na vojnom poligonu, kad je Iva pobijedila i otišla se nasamo na druženje s Gospodinom Savršenim, Hana, Nandi, Gabrijela, Klara i Aleksandra malo su se dotaknule svoje omiljene teme – tko se zaljubio u Gorana?

„Cure, što vi mislite, je li se Iva počela zaljubljivati u Gorana?“ zanimalo je Hanu, a Aleksandra je odmah rekla: „Mislim da je duboko u tome.“ No Gabrijela je imala drukčije mišljenje:

„Mislim da griješite, da nije zaljubljena, nego joj se sviđa, a to je razlika.“ Nandi je ostala suzdržana zato što je stvarno postala bliska s Ivom pa smatra da ne treba komentirati ono što joj Zagrepčanka kaže u povjerenju.

„Ne bi bilo korektno da to iznosim ispred cura jer ionako mislim da previše pričaju o sebi, a kamoli ne bi o nekome na koga su ljubomorne“, rekla je Nandi, a Gabrijela je sigurna u jedno: „Znam tko nije zaljubljen u Gorana, a to sam sigurno ja“, rekla je Porečanka.

Tko puca na prijateljstvo, a tko na vezu s Goranom doznajte od ponedjeljka do četvtka u 21 sat na RTL-u u showu 'Gospodin Savršeni'.

Reci što misliš!