Antonija Blaće se našalila na Goranov račun: 'Bojim se da me ne poljubiš...'

Šala mala

Antonija Blaće se našalila na Goranov račun: 'Bojim se da me ne poljubiš...'

Simpatična voditeljica pozvala je Gospodina Savršenog na razgovor nasamo kako bi iz njega izvukla sočne detalje o djevojkama.

Na petoj ceremoniji ruža Antonija Blaće pozvala je Gorana Jurenca sa strane kako bi na miru porazgovarali o aktualnim situacijama u vili. Voditeljica i Gospodin Savršeni sjeli su na čuvenu sofu pa se duhovita Antonija našalila na Goranov račun.

"Malo dalje sjedni, bojim se da me ne poljubiš kako si krenuo", izjavila je simpatična voditeljica, a Jurenec je s osmijehom prihvatio tu šalu te je jedva dočekao porazgovarati s njom o djevojkama.

Preporučeno za tebe

Preporučeno za tebe

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

"Previše se toga zbivalo u zadnjih par dana i nije mi baš lako", priznao joj je Goran, a Tonka je počela zbrajati koliko je poljubaca do sada palo.

"Poljubio si se s Daisy, pala je mala ukradena pusica s Ivom, zatim Aleksandra i Hana", nabrojala je pa je potaknula temu o tome koliko djevojkama smeta to što se poljubio s njih četiri. Gospodin Savršeni je priznao kako se nada da djevojke imaju razumijevanja, iako nije baš siguran u to.

Novu napetu epizodu showa 'Gospodin Savršeni' ne propustite pogledati večeras u 21 sat na RTL-u!