BRIŽNI GORAN

VIDEO - Iva poslije nezgode: 'Puno mi je značilo što je prije spoja s Aleks došao provjeriti kako sam'

Poslije kartinga Goran je odmah primijetio da se Iva drži za rebra pa ga je zanimalo što se dogodilo.

Čim je Goran doznao da je Iva završila u bolnici, odmah je promijenio planove s djevojkama i odjurio u bolnicu. „Dok je ne vidim, ne mogu se nikako smiriti“, rekao je. „Nešto joj je bilo s kartingom, naglo je stala na kočnicu i zabila sam se u nju“, rekla je Iva, no nije odustala, nego  nastavila utrku.

No kad je adrenalin popustio, još uvijek ju je jako boljelo pa je odlučila otići na pregled. „Dok sam bila u čekaonici, razmišljala sam o tome je li mi nešto ozbiljno, ali kad se pojavio Goran, sve je nestalo - odmah sam zaboravila i na bol i da sam u bolnici, bilo je lijepo“, komentirala je, a Gorana su zanimali detalji te nezgode. „Ovo je bila neka stvarna situacija kad sam vidjela kakvi su Goranova narav i karakter i bi li ta osoba mogla biti uz tebe, što je jako bitno za ozbiljnu vezu“, zaključila je Iva.

Preporučeno za tebe

Preporučeno za tebe

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

„Najradije bih je zagrlio i tješio i odnio tu bol da nekako mogu. Najvažnije mi je da je Iva dobro i zato ću se pobrinuti da napravim sve što mogu. Samo mi je bitno da taj dan ne bude najgori dan jer ipak sam ja odabrao karting i samo mi je na srcu da se Iva što brže oporavi“, rekao je Goran na povratku u vilu.

A sutradan, iako je išao na spoj s Aleksandrom, brižni je Goran prvo otišao do Ive u sobu da bi provjerio kako se osjeća. „Puno mi je značilo što je prije spoja s Aleks došao provjeriti kako sam“, rekla je Iva.

Kako će na odnos s Ivom utjecati Goranovo druženje s Aleksandrom gledatelji će moći vidjeti od ponedjeljka do četvrtka u 21 sat na RTL-u!