Ostani doma

DRA-MA!

VIDEO - Goran pripremio iznenađenje djevojkama, a one se više zamarale šminkom

Gospodin Savršeni došao je u vilu iznenaditi djevojke slasnim doručkom, a u prvi trenutak one su više bile u drami zato što su se tek probudile i nemaju šminku!

„Htio sam ih vidjeti kako će izgledati kad djevojke odmah iz kreveta ulete u kuhinju. Najbolji je način da im pripremim doručak, to općenito volim raditi, kao i iznenaditi curu“, rekao je Goran.

„Ne, ne, ovo se ne događa... Nisam se uspjela ni istuširati, ništa nisam stigla! Samo me pustite“, rekla je Hana i pobjegla u kupaonicu dok se Aleksandra šminkala u hodniku. Klara je bila potpuno opuštena i nije se zamarala time.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

„Djevojke su reagirale upravo tako kakve i jesu - one koje ne žele biti snimljene bez šminke, zamarale su se tim, a one koje su jednostavne, samo su uživale u pogledu na Gorana“, rekla je Daisy, a Goran je zaključio: „Cure su pozitivno reagirale, osim Hane, tako da mi je baš drago vidjeti djevojku kakva je. Živi se i bez maske ili šminke“. Naposljetku je došla i Hana i svi su prvi put zajedno uživali u hrani.

Je li djevojke zajednički doručak malo zbližio ili će nastaviti po starom gledajte od ponedjeljka do četvrtka u 21 sat na RTL-u u showu 'Gospodin Savršeni'.

Reci što misliš!