Ostani doma
Klara upada u igru: 'Nadam se da Goran u meni vidi skriveni potencijal'
RTL

Tko će ga osvojiti?

Klara upada u igru: 'Nadam se da Goran u meni vidi skriveni potencijal'

Prije šeste ceremonije Klara je pozvala Gospodina Savršenog na razgovor te mu otkrila nešto jako zanimljivo.

Simpatična Klara Perko odlučila je Gorana Jurenca "ukrasti" na nekoliko minuta kako bi imali prilike razgovarati nasamo, a Jurencu se jako svidjela njezina proaktivnost i otvoren pristup pa ju je upitao kako ona vidi njihov odnos.

"Što si stariji imaš više iskustva, bojiš se odmah sve dati i dati 150 posto, bojiš se da ne padneš na nos", izjavila je Klara koja je Jurencu otkrila kako bi trebao izgledati njezin "gospodin savršeni".

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

"Meni je najdraža ona osoba koja je iskrena i živi život punim plućima, koja je otvorena, luda, u srcu Petar Pan i pametna. Možda je to specijalna kombinacija koju želim, ali to mi najviše odgovara", kazala je te priznala da Goran ima jedan dio tih osobina koje ona traži.

"Drago mi je da sam razgovarala s Goranom o tome da vidi kako možda i u meni ima sakrivenog potencijala", izjavila je Klara, a Jurenec se složio da bi ovaj razgovor mogao biti početak nečeg lijepog.

Kako će se dalje razvijati njihov odnos, pratite u finalnom tjednu showa 'Gospodin Savršeni' idući tjedanod ponedjeljka do četvrtka u 21 sat na RTL-u!

 

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!