OPERACIJA CHEESECAKE

Klara: 'Ako ljubav ide kroz želudac, ja bih morala naći drugu taktiku'

Klara i Anezi odlučile su razveseliti svoje cimerice pa su im odlučile prirediti slatko iznenađenje.

„Nisam dugo to radila, radije idem kod Talijana“, bila je iskrena Klara dok joj je Anezi nabrajala sastojke. „Niti jedem slastice, a kamoli da ih pravim; Klara niti kuha slano, a kamoli slatko… A nije nešto posebno marila za mjere i omjere“, kroz smijeh je komentirala Anezi dok je simpatična Njemica 'od oka' mjerila koliko je grama potrebno maslaca, keksa…

„Ne smijemo više o tome pričati jer će svatko misliti da uopće nemamo pojma što radimo. Ako ljubav ide kroz želudac, ja bih morala naći drugu taktiku.“ Kad je u kuhinju naišla Hana, pitali su je za savjet, a njezin je komentar bio: „Ajme, cure...“

Preporučeno za tebe

Preporučeno za tebe

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

„Anezi mi je uvijek najveća pomoć jer ako uzmem nekog tko isto ne zna dobro kao ja, onda mi se ne može smijati“, objasnila je Klara.

„Izgleda fantastično, a kakvog je okusa, to ćemo još vidjeti“, rekla je Hana kad je Klara donijela kolač pred djevojke i Gorana, koji se baš vratio sa spoja s Aleksandrom. Svi su komentirali kako torta super izgleda, a kad su je probali, bili su oduševljeni i okusom.

„Klara, stvarno je dobra“, rekao je Goran, no ona ga je 'ukorila' i nasmijala sve: „Ne smiješ preglasno reći, onda će netko svaki tjedan tražiti da pravim tortu“.

Kako će se dalje razvijati situacija u vili te hoće li ih Klara još koji put razveseliti svojim kulinarskim umijećem gledatelji će moći vidjeti u finalnom tjednu – od ponedjeljka do četvrtka u 21 sat na RTL-u u showu 'Gospodin Savršeni'.