GOSPODIN SAVRŠENI

Nevenka Bekavac o Gospodinu Savršenom i curama iz showa: 'Super su cure, vidi se da su obrazovane i rade dosta na sebi. Profinjene su'

Nevenka je otkrila kako prati show, a komentirala je i Gospodina Savršenog i kandidatkinje

Nevenka Bekavac, koju su gledatelji RTL-a imali prilike gledati u emisiji 'Ljubav je na selu', živi svoj san uz voljenog supruga Zvonu. Svojoj Nevi svakog dana ispunjava svaku želju. Na pitanje što je najromatničnije napravio za nju, Neve kaže da ju izvede na večeru, iznenadi s nečim ili joj kupi poklon. 

Dva mjeseca nakon svadbe sa Zvonom Nevenka je u 41. godini rodila sina. Maleni sad ima godinu i pol dana, a Neve kaže da je jako inteligentan. A igru nije zaboravila ni Neve, onu košarkašku. "Promijenila sam grad, sredinu, mnogo toga pa treba malo više poraditi na sebi. Ali uspjet ću, vratit ću se igranju košarke i tenisa", kaže Nevenka. 

Preporučeno za tebe

Preporučeno za tebe

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Dotakla se i Gorana Jurenca, Gospodina Savršenog te kandidatkinja iz showa. "Super su cure, vidi se da su obrazovane i rade dosta na sebi i imaju mogućnosti. Profinjene su", kaže te dodaje: "I on, vidi se, da je vidio svijeta, Njemačku, Europu... Izgrađen je i profinjen", zaključuje. A što je još otkrila, pogledajte u videu Exkluziva! 

Show 'Gospodin Savršeni', kao i Neve, možete pratiti od ponedjeljka do četvrtka na RTL-u u 21 sat!