Ostani doma
Gospodin Savršeni / Novosti
Daisy na svom blogu: 'Otišla sam u Pariz s pogrešnim čovjekom, šetali smo pored rijeke kad je kleknuo i zaprosio me...'

GOSPODIN SAVRŠENI

Daisy na svom blogu: 'Otišla sam u Pariz s pogrešnim čovjekom, šetali smo pored rijeke kad je kleknuo i zaprosio me...'

Daisy Zaccarin, jedna od bivših kandidatkinja showa 'Gospodin Savršeni', na svom blogu piše o avanturama s mnogih putovanja te daje preporuke kamo ići, što posjetiti, jesti...

U jednom od svojih nedavnih objava pisala je o tome kako je prije nekoliko godina bila u Parizu s, kako je rekla, pogrešnim čovjekom. 

"Bila sam u Parizu s osobom koja me voljela više od ičega na svijetu. Bila je zima, u vrijeme oko Božića i šetali smo uz rijeku kad je on iznenada kleknuo i zaprosio me...", napisala je Daisy na blogu Dreaming My Life.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

No, ne otkriva tko je taj muškarac bio već piše o tome kako se zbog njega odvažila sjesti u avion i letjeti šest sati iako se jako boji aviona. Nakon toga niže preporuke pa tek na kraju teksta otkriva: "Vratila sam se kući bez prstena na ruci, a prekinuli smo četiri mjeseca kasnije", stoji u tekstu. 

Podsjetimo, Daisy je nedavno napustila show 'Gospodin Savršeni', a u finalnom tjednu, koji traje od ponedjeljka do četvrtka, u 21 sat možete pratiti Gorana i preostale kandidatkinje! 

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!