Ostani doma
Hana Make Up Queen stiže na RTLplay: Drugo lice fatalne kandidatkinje 'Gospodina Savršenog' pogledajte u njezinu showu!
RTL

USKORO!

Hana Make Up Queen stiže na RTLplay: Drugo lice fatalne kandidatkinje 'Gospodina Savršenog' pogledajte u njezinu showu!

Kako do specijala? Idite na www.rtlplay.hr i registrirajte se u nekoliko sekundi. Sve je prilično brzo i jednostavno!

Hana, jedna od 19 kandidatkinja showa 'Gospodin Savršeni', koja je stigla do finala prve sezone, upravo je dobila svoj prvi show. 'Hana Make Up Queen' naziv je specijala koji od četvrtka, 20. prosinca, možete gledati na RTLplayu potpuno besplatno.

U nekoliko dana preostale godine Hanin će se serijal objavljivati u nekoliko nastavaka, a ona će nam otkriti kako napraviti nekoliko idealnih make up lookova i bez pomoći profesionalnih vizažistica. Naravno, među njima će se naći i savršeni - novogodišnji look.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

S Hanom smo razgovarali o novom specijalu, make upu i kako je postala zaljubljenica upravo make up.

'Obožavam trepavice i highlighter'

"Kada sam dobila ovu ponudu, nisam se dvoumila, to je velika čast i priznanje za moj rad i trud. Svaki vizažist sanja o takvoj ponudi pa mogu reći da sam iskreno presretna", komentirala je presretna Hana za RTL.HR. 

Tijekom showa 'Gospodin Savršeni' mogli smo vidjeti kako Hana voli istaknuti svoje oči, a na pitanje koji joj je idealan look, kaže: "Onaj s kojim se osjećam dobro i ugodno u svojoj koži, ali kao što ste mogli i primijetiti - obožavam trepavice i highlighter."

'Od malih nogu volim modu i make up'

A kako je postala zaljubljenica u make up, kaže kako je to nešto što je zanima još od malih nogu. "Još kao dijete osjećala sam ljubav prema modi i make upu. Završila sam školu primijenjenih umjetnosti i dizajna u Zagrebu, rano sam se počela šminkati i uz to sam se bavila modelingom", kaže Hana te dodaje: "Iskreno nemam idole jer volim originalnost, ali imam ljude čiji rad jako cijenim i pratim tako da mogu reći da i sama pogledam tutorijale svojih kolega."

Na pitanje što nas čeka u njezinu showu kratko i jasno poručuje: "Gledatelji od mog showa mogu očekivati da ću im pokazati neke male tajne koje koristim i zanimljive i različite lookove."

Kako do specijala? Idite na www.rtlplay.hr i registrirajte se u nekoliko sekundi. Sve je prilično brzo i jednostavno!

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!