Aleksandra iskreno: 'U životu sam se naučila boriti za sebe, nisam tražila poklone od Djeda Mraza i ostalih vilenjaka'

GOSPODIN SAVRŠENI

Aleksandra iskreno: 'U životu sam se naučila boriti za sebe, nisam tražila poklone od Djeda Mraza i ostalih vilenjaka'

Jedna od finalistkinja showa 'Gospodin Savršeni', lijepa Aleksandra iz Beograda, u intervjuu za RTL.HR otkrila je kako planira proslaviti blagdane

"Budući da slavim Božić 7. siječnja, a da imam neke poslovne planove početkom mjeseca, nažalost, ne vjerujem da ću ovaj Božić provesti u krugu obitelji", kaže. Na pitanje ima li žeja za Djeda Mraza, objašnjava kako nije sentimentalna pa joj Djed Mraz ne predstavlja puno. 

"U životu sam se naučila boriti za sebe i svoje želje i nisam tražila poklone od Djeda Mraza i ostalih vilenjaka. Ponosna sam na to jer onda sve cijenim mnogo više. Zahvalit ću se Djeda Mrazu i zamoliti ga da moj poklon ostavi nekom drugom kome je to potrebnije", kaže iskreno. 

A gdje će za Novu? "Nakon niza godina koje sam provela u raznim gradovima diljem svijeta daleko od obitelji i prijatelja, ove ću godine napokon ponovo slaviti u Beogradu u krugu svojih prijatelja", kaže. Na pitanje misli da bi u  čarobnoj novogodišnjoj noći mogla upoznati svog gospodina savršenog, Aleksandra komentira: "Meni je svaki dan čaroban i svaki može biti pravi za upoznavanje pravog."

Reci što misliš!