Nandi ide na operaciju: 'Da nisam išla u TV show, možda bih odgađala sistematski na kojem mi je otkrivena izraslina'

IZ 'GOSPODINA SAVRŠENOG'

Nandi ide na operaciju: 'Da nisam išla u TV show, možda bih odgađala sistematski na kojem mi je otkrivena izraslina'

U razgovoru za RTL.HR otkrila o čemu se točno radi i kako je otkrila izraslinu

Nandi Uzelac na svom Instagramu otkrila je kako je zahvaljujući sistematskom pregledu u showu 'Gospodin Savršeni' otkrila kako ima benignu izraslinu.

"Kad sam se najmanje nadala nekim promjenama, dogodio mi se show. U njemu sam i sama saznala o sebi koliko mogu pomaknuti svoje granice (bilo strpljenje, izolacija), donio mi je predivne ljude u život koje nikad ovako ne bih upoznala. Ali da nisam sudjelovala, možda bi i odgađala sistematski rutinski pregled kojim mi je dijagnosticirana benigna izraslina koju moram ukloniti nakon svih ovih slavlja,“ otkrila je svojim Instagram pratiteljima Nandi.

'Dan kad je bila studijska emisija ja sam provela zabrinuta'

Preporučeno za tebe

Preporučeno za tebe

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

U razgovoru za RTL.HR otkrila je o čemu se točno radi i kako je otkrila izraslinu. 

"Osoba sam koja, ukoliko je nešto ne zaboli, ne posjećuje kao hipohondar liječnike, primitivno, znam. Inače imam policistične jajnike tako da sam promjene u abodomenu pripisivala njima. Dok nije došao sistematski i nakon toga strka po ordinacijama", kaže Nandi pa nastavlja, "prvo je uočena oveća zatamnjena površina pa smo napravili patohistološke nalaze, biopsije i sve što slijedi. Dan kad je bila studijska emisija ja sam provela zabrinuta. Već sam imala izraslinu na nozi koja je uklonjena operativno prije devet godina. Tako da će i ovo što je na vrijeme pronađeno", kaže Nandi.  

'To će biti moja druga bitka'

Ističe kako je izraslina benigna. "To će biti moja, nadam se, druga pobijeđena bitka.Uzela sam upravo predah i s prijateljicama si dala brigu na veselje. Vidite, svaka knjigaosim korica ima i sadržaj. Tako da je moje putovanje i sve bilo rasterećenje", objašnjava. 

Nandi je nekoliko dana provela putujući s prijateljicama, a u Split se vraća danas. "Sad ću pri povratku u Split to operativno ukloniti, navodno su to realtivno bezopasne i rutinske operacije. No, ponavljam, ovo mi je druga nakon noge, tako da mi nije svejedno. Roditelji su, jasno, isto zabrinuti. Jedinica sam i jako smo povezani, tako da znam da imam obitelj za utjehu, potporu i oslonac", priča Nandi koja već ima planove za 2019. godinu. 

"Zasad mi je zdravlje prioritet, a nakon toga ću se zabaviti s još nekoliko ispita koji su mi ostali na faksu", dodaje naposljetku.