Daisy iz Gospodina Savršenog iskreno: 'Upoznala sam ljubav svog života - i pustila je'
RTL

Nije im bilo suđeno

Daisy iz Gospodina Savršenog iskreno: 'Upoznala sam ljubav svog života - i pustila je'

Daisy je otkrila da joj je taj dečko bio zaista poseban, ali i da joj je lagao

Daisy Zaccarin, jedna od djevojaka koje su se borile za naklonost i ljubav Gorana Jurenca u showu 'Gospodin Savršeni', objavila je post na blogu u kojem je opisala kako je proživjela 2018. godinu. 

Slovenka se, između ostaloga, raspisala i o svom ljubavnom životu te je otkrila da joj je, osim Gospodina Savršenog, još jedan muškarac zavrtio tlo pod nogama, i to još na proljeće 2018. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Daisy Blue Zaccarin � (@daisydadee) on Nov 19, 2018 at 9:09am PST

Preporučeno za tebe

Preporučeno za tebe

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

"Moram priznati da sam vjerojatno upoznala ljubav svog života ove godine, no pustila sam ga da ode. Bilo je proljeće, jedan bivši prijatelj je želio prevariti svoju djevojku sa mnom i odbila sam ga. Oni koji me poznaju znaju da se nikad ne bih uplela u nečiju vezu, bez obzira na to koliko je 'otvorena' ili 'nesretna'. Istovremeno, potpuno sam se zaljubila u njegovog najboljeg prijatelja. Da skratim priču, i ja sam se njemu svidjela, no njegov najbolji prijatelj nas je pokušao razdvojiti prije nego što uopće počnemo izlaziti - i uspio u tome", piše Daisy na blogu Dreaming My Life

Problemi od samog početka

Daisy je otkrila da joj je taj dečko bio zaista poseban, ali i da joj je lagao. 

"Ali uhvatila sam ga u laži pa smo imali problem na samom početku. Hej, ljudi, u sebi imam prirodan detektor laži. Ne pokušavajte mi lagati! Uglavnom, taj je dečko bio stvarno nešto posebno i mogu se zamisliti da provedem ostatak života s njim. Trebalo mi je nekoliko mjeseci da ga prebolim, no nikad nismo ni dobili šansu, pa što ja znam? Možda mi je bio samo simpatija", zaključila je 24-godišnjakinja. 

Daisy je bivšeg uhvatila u preljubu: 'Imam moćan instinkt koji mi govori kad nešto nije OK za mene'

Prisjetila se i druženja s Goranom 

Osvrnula se i na sudjelovanje u RTL-ovum showu 'Gospodin Savršeni' gdje je isprobala neke nove stvari, kao što su paragliding i karting. 

"To je bilo iskustvo koje ću pamtiti čitav život", napisala je Daisy.