Nandi otvoreno o ljubavi, bolesti i 'Gospodinu Savršenom': 'Žudim da uskoro volim i budem voljena'
RTL

INTERVJU

Nandi otvoreno o ljubavi, bolesti i 'Gospodinu Savršenom': 'Žudim da uskoro volim i budem voljena'

Nandi je u intervjuu otkrila kako izgleda njezin život nakon 'Gospodina Savršenog' te koji su joj planovi u 2019. godini

Kako vidiš godinu iza sebe – bila si uspješna u poslu, a i gledatelji su te zavoljeli u showu 'Gospodin Savršeni'. Što ćeš najviše pamtiti?

Ja sve u životu objeručke prihvaćam. Svaki izazov, problem, kao i radosne trenutke. Smatram da su tu jer su se morali dogoditi, lekcija ili nagrada, svakako životno iskustvo nas obogaćuje. Stoga i na 2018. gledam kao na divnu godinu punu novih neočekivanih obrata.

Da možeš sve ponoviti, bi li se opet pojavila u showu 'Gospodin Savršeni'?

Cijelu emisiju ću doživotno i s osmijehom pamtiti. Toliko predivnih uspomena, trenutaka i novih prijateljstava. Najbolja sam s Ivom, Aleksandrom, Marijom, Mirnom te nakon izlaska iz kuće s Anezi i Klarom. Sve cure su divne. I ja sam bila jako prijateljski nastrojena. Valjda je i takva bila postava pa se zbilja mi cure družimo i intenzivno održavamo komunikaciju.

Preporučeno za tebe

Preporučeno za tebe

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Sve bi ponovila ispočetka i da znam da ću upoznati te divne osobe, odmah bih i u drugu sezonu otišla. Ne čujem se s Goranom, no ipak je sretno zaljubljen i smatram da smo ostali u korektnim prijateljskim odnosima.

Je li se od izlaska iz showa nešto promijenilo u tvom ljubavnom životu?

Nije lako muškarcima danas, očekuje se da prvi priđu, a ja imam dosta čvrsti (na prvi pogled) stav, možda bih to i ja sama trebala promijeniti. No žudim da uskoro volim i budem voljena. Ljubav je nešto predivno, leptirići kad je draga osoba blizu.

Kraj godine te iznenadio i nekim neugodnim vijestima, pronašla si kvržicu koju moraš operativno ukloniti. Tko ti je najveća potpora u takvim teškim životnim situacijama?

Onako, osoba sam koja ukoliko ju nešto ne zaboli, ne posjećuje liječnike. Inače imam policistične jajnike tako da sam promjene u abdomenu pripisivala njima. Dok nije došao sistematski i nakon toga strka po ordinacijama. Prvo je uočena oveća zatamnjena površina pa smo napravili patohistoloske nalaze, biopsije i sve sto slijedi. Dan kad je bila studijska emisija, ja sam je provela zabrinuta.

Ako pustite vremenu, može se širiti i postati maligno. Tako da što prije to riješim, imat ću manje stresa koji mi u ovom trenutku također može škoditi. Već sam imala izraslinu na nozi koja je uklonjena operativno prije devet godina. Tako da će i ovo što je na vrijeme pronađeno i benigno je, biti moja, nadam se, druga pobijeđena bitka.

Upravo sam uzela predah i s prijateljicama si dala brigu na veselje.

Kakvi su ti planovi za 2019. godinu?

Zasad mi je zdravlje prioritet. Nakon toga se moram zabaviti s još nekoliko ispita na Ekonomskom fakultetu i želim tražiti posao u struci s kojim bih imala karijeru u onom što za sebe smatram da je vrijeme da postignem i ostvarim. Tako da bih se djelomično vratila ili pisanju kolumni ili PR-u za filmske festivale. Uglavnom, što uspijem pronaći da mi bude financijski isplativo te da radim u ekonomskim vodama.

Prvu sezonu showa 'Gospodin Savršeni' možete pogledati na RTLplayu!