Gabrijela se prisjetila 'Gospodina Savršenog' zavodljivom fotografijom
Instagram

Uspomena s izleta

Gabrijela se prisjetila 'Gospodina Savršenog' zavodljivom fotografijom

Gabrijela je vrlo atraktivna, što može zahvaliti bavljenju sportom

Gabrijela Fatorić se prisjetila sudjelovanja u showu 'Gospodin Savršeni' fotografijom koja je nastala kada je Goran Jurenec poveo djevojke na jahanje.

Porečanka na fotografiji pozira s konjem, a u prvom je planu njezina zavodljiva figura. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ✨do not disturb � (@gabrijelafatoric) on Jan 6, 2019 at 11:35pm PST

Najveća Hanina suparnica

Preporučeno za tebe

Preporučeno za tebe

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Gabi, koja je jedno vrijeme živjela u Zagrebu, u showu je imala nekoliko dramatičnih trenutaka. Mnogima je ostao u sjećanju onaj kada ju je Goran izbacio. 

Maneken je pozvao na spoj Hanu i Gabi, dvije najveće suparnice među djevojkama. O njihovu ponašanju te večeri je sve ovisilo.

"Mislim da si u redu momak, ali mislim da ti najbolje znaš za sebe što tvoje srce i osjećaji govore za svaku od nas. Ti se meni sviđaš kao osoba, ali za neki intimni partnerski odnos ili da si muškarac mog života, trenutno za to nisam spremna. Rekla sam ti da si mi simpatičan i da si u redu, ali trebam te više upoznati", rekla je Gabrijela.

Goranu to nije bilo dovoljno. 

"To je kao neki hladan tuš, nadao sam se dubljim i lijepim riječima osim 'simpatičan sam'. Nažalost, iako me srce boli, moram reći da je za tebe ovdje kraj", rekao je Goran Gabi za koju je to bio kraj igre. Nakon toga je Hanu okrunio kao svoju kraljicu.