Goran Jurenec pokreće vlastiti fitness projekt  Model Up Your Life

Gospodin Savršeni

Goran Jurenec pokreće vlastiti fitness projekt Model Up Your Life

Prvi hrvatski Gospodin Savršeni još je jednom pokazao koliko je poduzetan i spreman ostvariti svaki cilj koji si postavi.

Svestrani Goran Jurenec na društvenoj se mreži pohvalio kako je njegov projekt ušao u fazu realizacije i uskoro se očekuje pokretanje internetske stranice Model Up Your Life. Ondje će se moći pronaći sve informacije vezane uz pravilan trening i prehranu, a Goran će biti jedan od trenera čiji će savjeti sigurno pomoći mnogima u postizanju odlične forme.

"Evo neki od prvih isječaka. Uskoro ću vam otkriti cijeli program", napisao je Jurenec uz ekskluzivni video u kojem svim obožavateljima daje naslutiti kako će izgledati program vježbanja na novoj fitness stranici.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Goran Jurenec (@goran.jurenec) on Jan 10, 2019 at 3:15pm PST

"Fokusirajte se na svoje ciljeve" i "Od vizije do realizacije" - samo su neki od motivacijskih citata kojima zgodni model i trener poziva sve zainteresirane da mu se pridruže u aktivnom i zdravom načinu života.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by by GORAN JURENEC | FITNESS (@modelupyourlife) on Aug 29, 2018 at 11:16am PDT

Vrijeme za pokretanje stranice za vježbanje ne može biti bolje jer sigurno ima mnogo onih kojima na popisu novogodišnji želja stoji početak vježbanja i zdrava prehrana.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by by GORAN JURENEC | FITNESS (@modelupyourlife) on Sep 3, 2018 at 2:42pm PDT

Reci što misliš!