Trenirajte s Gospodinom Savršenim: Goran Jurenec pokreće stranicu za vježbanje i prehranu!
RTL

Savršena linija u nekoliko koraka

Trenirajte s Gospodinom Savršenim: Goran Jurenec pokreće stranicu za vježbanje i prehranu!

Goran je još jednom dokazao koliko je svestran i poduzetan pa je zajedno s prijateljicom pokrenuo website Model Up Your Life, a nama je otkrio detalje kako je došlo do te poslovne ideje.

1. Kako je došlo do ideje za pokretanje fitness stranice i s kim surađuješ na projektu?

Stranica “ModelUpYourLife” je dugoročan projekt na kojem sam počeo raditi početkom prošle godine zajedno sa svojom prijateljicom, koju poznajem više od 20 godina. Ona je stomatolog i nutricionist, supruga te majka dvoje djece. Zajedno nam je cilj pomoći ljudima i biti im podrška u ostvarenju njihovih ciljeva, barem što se tiče izgleda i aktivnog načina života. Trenutno još nemamo stalne zaposlenike, ali imamo kompetentne ljude s kojima surađujemo i kako će se projekt u budućnosti razvijati, tako ćemo i mi napredovati kako bismo našim klijentima omogućili što bolju uslugu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by by GORAN JURENEC | FITNESS (@modelupyourlife) on Jan 11, 2019 at 10:24am PST

2. Ukratko opiši projekt Model Up Your Life.

Želimo kreirati platformu na kojoj će svi zainteresirani moći pronaći različite planove treninga i prehrane, prilagođene svakome po individualnim potrebama. Osim toga, vrlo su važne točke i odmor te mentalna spremnost.

S obzirom na to, za sve te četiri točke - trening, prehrana, odmor i mindset - ćemo redovito snimati videa u kojima ćemo odgovarati na razna pitanja koja nam mogu postaviti svi zainteresirani.

Također, na stranici će se moći pronaći i moja osobna priča u kojoj ću podijeliti svoja iskustva u sportu i modelingu - kako postati maneken, na što se treba posebno paziti u prehrani, kako trenirati, kako pozirati i slično. Ideja mi je da ljudima pomognem svojim iskustvom kako ne bi radili greške koje sam i ja sam na početku radio i ponekad skupo platio.

3. Imate li već prve klijente?

Trenutno smo u zadnjoj fazi testiranja web stranice pa je još nismo objavili, ali uskoro očekujemo službeno pokretanje stranice, već imamo mnogo upita i javlja mi se puno zainteresiranih koji traže savjete.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gospodin Savršeni (@gospodin_savrseni_rtl) on Jan 11, 2019 at 2:42am PST

4. Hoćeš li se sada više posvetiti svom projektu, a manje ostalim angažmanima ili ćeš probati uskladiti sve obaveze?

Ovaj projekt planiram već dulje vrijeme i želim ga u potpunosti ostvariti kako sam zamislio, ali ranije nisam uspio pronaći dovoljno vremena jer sam puno putovao po svijetu i živio izvan svog doma. No sada je sve sjelo na svoje mjesto, trenutno je najpovoljnije vrijeme za pokretanje projekta i posvetit ću se ostvarenju tog cilja.

Naravno da mi je i dalje na pameti gluma i manekenstvo jer i u to ulažem puno snage i truda. Imam velike planove pa se nadam da ću uspjeti uskladiti sve što želim.

 

 

Reci što misliš!