'Ljubav je bila moj glavni motiv': Cure iz prve sezone otkrile su nam zašto su se prijavile u show 'Gospodin Savršeni'

PRIJAVITE SE ZA DRUGU SEZONU

'Ljubav je bila moj glavni motiv': Cure iz prve sezone otkrile su nam zašto su se prijavile u show 'Gospodin Savršeni'

A ako i vi želite biti dio druge sezone najuzbudljivijeg i najromantičnijeg showa u Hrvatskoj, prijavite se

Prva sezona 'Gospodina Savršenog' je iza nas, a prijave za drugu sezonu još  su otvorene. Ako ste još uvijek neodlučne oko toga biste li se prijavile za najveću avanturu u životu, pročitajte što su nam kandidatkinje prve sezone ispričale o tome zašto su se one prijavile. 

Marija Malenica

MARIJA MALENICA


Prijavila sam se u show jer sam takve prirode, jednostavno sam morala reći 'da'. Sve se događa s razlogom i nisam vidjela ništa loše u tome da se prijavim - život je tu da bi se gradila nova iskustva i uzet ću sve što mi pruži. Uostalom, dovoljno sam jaka psihički, (a i fizički, haha) za bilo kakve izazove.

RADA TOMIĆ

Sudjelovanje u showu pamtit ću po jednom sasvim novom, neobičnom i pozitivnom iskustvu, po osobama ispred i iza kamere, koje ću pamtiti do kraja života, po zanimljivoj hrani i Goranu s dobrim tijelom...

VAHDELA VLAHOVIĆ

Sudjelovanje u showu 'Gospodin Savršeni' pamtit ću po novom iskustvu i situacijama u kojima se još nisam imala prilike naći.

IVANA KOPILAŠ

Nikad nisam sudjelovala u nekom showu pa ću sudjelovanje u 'Gospodinu Savršenom' pamtiti kao jedno veliko iskustvo ispred i iza kamera!

ALEKSANDRA MITROVIĆ

Ljubav je bila moj glavni motiv za prijavu u show. Poslije toga, tu je i novo iskustvo i upoznavanje sebe u ekstremnim situacijama.

KLARA PERKO

U vrijeme Svjetskog nogometnog prvenstva u Rusiji vidjela sam teaser za show 'Gospodin Savršeni'. Onu večer kad je Hrvatska osvojila drugo mjesto na svijetu, kao da sam osjetila da je to moja druga šansa i da je moram iskoristiti. Vjerujem u karmu i signale i kao da sam čula glas koji mi govori da se moram prijaviti. I znala sam da će me odabrati! Znala sam da će prepoznati da sam talentirana te da moj karakter, sarkazam i komunikativnost otvaraju sva vrata. Naravno, bilo je tu i malo sreće. Bio je to čaroban vikend za mene kad sam doznala da sam jedna od kandidatkinja.

A ako i vi želite biti dio druge sezone najuzbudljivijeg i najromantičnijeg showa u Hrvatskoj, prijavite se OVDJE ali požurite - prijave traju još kratko!

Reci što misliš!