Fatalna Gabi iz 'Gospodina Savršenog': Nemam dečka, posvetila sam se bodybuildingu
Instagram

Tko će osvojiti njezino srce?

Fatalna Gabi iz 'Gospodina Savršenog': Nemam dečka, posvetila sam se bodybuildingu

Atraktivna plavuša, koju su gledatelji zapamtili po vatrenom temperamentu, otkriva kako se nakon showa odlučila posvetiti samoj sebi i svojoj strasti – treningu.

„Nisam još upoznala svog gospodina Savršenog, odlučila sam se posvetiti samoj sebi i dobro mi je tako te trenutno ne tražim vezu“, priznaje Gabrijela Fatorić koja se nakon sudjelovanja u showu 'Gospodin Savršeni' odlučila vratiti u formu pa se počela baviti bodybuildingom.

„I dalje radim u Njemačkoj, a kada ne radim, puno treniram jer imam cilj dovesti se u odličnu formu. Nekada sam se bavila bodybuildingom te sam se sada odlučila ponovno tome posvetiti“, otkriva simpatična Porečanka koja za sada ne planira trenirati profesionalno, već isključivo rekreativno.

Iako trenutačno radi u Njemačkoj, gdje planira ostati još neko vrijeme, Gabi priznaje kako bi voljela otići raditi negdje dalje, najvjerojatnije u SAD, ovisno o poslovnim prilikama.

Kako kaže, u Hrvatsku dolazi jednom mjesečno kako bi posjetila svoju obitelj u Poreču, a najviše joj nedostaje njezin pas.

Reci što misliš!