Iva i Aleksandra iz 'Gospodina Savršenog' pokreću vlastiti modni brand zanimljivog imena!
Instagram

Dizajnerske vode

Iva i Aleksandra iz 'Gospodina Savršenog' pokreću vlastiti modni brand zanimljivog imena!

Zgodne natjecateljice popularnog showa zajedno kreću u dizajnerske vode.

Iva Runjanin i Aleksandra Mitrović upoznale su se u prvoj sezoni showa 'Gospodin Savršeni', gdje su si bile velika konkurencija, a nakon završetka emisije shvatile su kako imaju mnogo toga zajedničkog te su postale vrlo dobre prijateljice, ali i poslovne partnerice.

Nakon što su neko vrijeme provele zajedno na putu, počele su razmišljati o pokretanju vlastitog biznisa pa su tako došle na ideju o dizajniranju majica.

 „Aleksandra i ja odlučile smo zajedno ući u posao i pokrenuti modni brand. Radi se o dizajniranju i izradi majica s ljubavnim motivima te smo trenutno u fazi izrade grafičkih priprema za majice. Razmišljale smo kako će nam se zvati brand, a onda se Aleks poigrala s riječima ljubav (eng. love) i lav, životinje koja inače simbolizira snagu, pa smo tako došle do ideje da nam se brand zove „LAV“, što nama predstavlja snagu ljubavi. Prva kolekcija na kojoj sada radimo zvat će se „LAV show“, a glavni motiv će biti ruža. Toliko za sada, a ostale detalje ćete doznati uskoro!“, izjavila je Iva.

„Iva ima istančan ukus za stil i često je pomagala djevojkama u showu da slože odjevne kombinacije jer joj to odlično ide, a ja sam dugo u svijetu mode i zato nam je najlogičniji izbor bio pokrenuti nešto u čemu se obje dobro snalazimo“, pojasnila je Aleksandra koja paralelno radi na još jednom projektu.

Naime, zajedno s prijateljem došla je na ideju da pomognu muškarcima da postanu romantični poput Gospodina Savršenog. Tako će kreativni dvojac nuditi zanimljive i originalne ideje za romantične spojeve, a više detalja otkrit će uskoro samo na RTL.HR-u!

Reci što misliš!