Hana otkrila detalje o operaciji grudi: 'Probudila sam se, popipala ih i rekla - tu su!'
YouTube

A KORIGIRALA JE JOŠ NEŠTO...

Hana otkrila detalje o operaciji grudi: 'Probudila sam se, popipala ih i rekla - tu su!'

Hana je ispričala sve vezano uz operaciju grudi u videu koji je objavila na svom YouTube kanalu

Obožavatelji Hane Rodić su mladu reality zvijezdu zasuli pitanjima o operaciji grudi kojoj se podvrgnula u Istanbulu, pa je snimila video u kojem je opisala sve detalje vezane uz istu. 

Djevojka Gorana Jurenca, prvog hrvatskog Gospodina Savršenog, tako je otkrila kakve je točno implantate stavila i zašto je na operaciju išla baš u Istanbul. 

"Stavila sam 400 mililitara u jednu i 350 mililitara u drugu dojku, jer nisu bile iste. Usporedbe radi, 50 ml je kao otprilike dvije jušne žlice", rekla je Hana. Otkrila je da je odlučila staviti okrugle implantate jer takvi bolje pristaju njezinu tijelu. 

"Oni izgledaju malo manje prirodno, ali da sam htjela izgledati prirodno, ne bih išla na operaciju, logično", zaključila je Hana. Rekla je i da se ne obazire na tuđe komentare jer je ona zadovoljna kako joj poprsje sada izgleda. 

"Neki kažu da sam trebala napraviti veće, neki kažu da su prevelike, ali ja sam zadovoljna i to je jedino bitno", zaključila je. 

'Tu su!'

Ispričala je i jednu simpatičnu anegdotu s operacije. 

"Ja sam samo spavala nakon operacije i ničega se ne sjećam. Ali sestre su mi rekle da sam se u jednom trenutku probudila, popipala ih i rekla 'Tu su!' i zatim opet zaspala", rekla je Hana kroz smijeh. 

Otkrila je da je liječnika koji ju je operirao pronašla na Instagramu, a zatim shvatila da ga kuma njezine kume poznaje. Malo je istražila i zaključila da je to najsigurnija opcija te nije požalila tu odluku. 

A na pitanje što Goran kaže na njezino novo poprsje, Hana otvoreno kaže: "Oduševljen je!"

Otkrila je i da je korigirala usne, jer joj je jedna bila veća od druge. 

Što je još Hana rekla, pogledajte u videu!

 

Reci što misliš!