Tko se s kim druži nakon završetka prve sezone 'Gospodina Savršenog'? Nisu sve našle ljubav, ali su stvorile divna prijateljstva
RTL

GOSPODIN SAVRŠENI

Tko se s kim druži nakon završetka prve sezone 'Gospodina Savršenog'? Nisu sve našle ljubav, ali su stvorile divna prijateljstva

Cure su u showu bile konkurencija, ali nakon showa samo prijateljice

U show 'Gospodin Savršeni' ušlo je 19 djevojaka, od kojih su se mnoge povezale stvorivši nova prijateljstva, koja su se zajedničkim izlascima, putovanjima i druženjima nastavila i izvan showa.

Nakon burnog završetka prve sezone, pitali smo neke od kandidatkinja da nam otkriju s kim se  čuju, druže i izlaze te što ih je to zbližilo, evo što su nam tad otkrile!

Preporučeno za tebe

Preporučeno za tebe

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

HANA

S kim si se u showu sprijateljila?

Ostala sam u super odnosima s Klarom i Klavdijom koja nas je, nažalost, brzo napustila i nismo se imale prilike puno družiti u kući, ali poslije smo sve nadoknadile. 

Bi li sve opet ponovila?

Naravno da bih sve ponovila, upoznala sam divne ljude, bogatija sam za jedno životno iskustvo, pronašla sam ljubav... Je li moglo bolje od ovoga? Bilo je jako puno trenutaka iz showa koji su mi ostali u sjećanju, ali najčešće se sjetim poljupca na neboderu i kuhanja u finalu.

ANEZI

Koji su ti najdraži trenuci iz showa, što ćeš uvijek pamtiti?

Uvijek ću pamtiti vrištanja od smijeha kada bi netko nešto prepričavao ili tračao. Stvarno sam se prekrasno provela u tom showu! Bio je to kao plaćeni godišnji odmor.

Jesi stekla nove prijateljice tijekom showa, s kim se najčešće čuješ?

Odnos s Klarom Perko stvarno je prerastao u prijateljstvo. Drage su mi još i Aleks i Marija, a nakon showa postale su mi drage i Iva i Nandi. Dosad sam se najčešće čula s Klarom i Nandi.

Bi li sve opet ponovila?

Svakako.

KLARA

S kojom si se kandidatkinjom najviše zbližila?

Anezi je moja srodna duša jer mi je jako pomogla svojim savjetima u showu i zato što je vidjela pravu mene. Rekla mi je da imam veliko i hrabro srce, što puno ljudi kaže o meni. Naš je susret na početku snimanja showa baš bio kao magija; bila sam jako nervozna, razmišljala sam o sto stvari (što ako se zaljubim, a najviše sam željela pokazati cijeloj Hrvatskoj da nije baš sve onako kako su pisali o meni, da nisam loša samo zato što sam bila gola u nekom showu), pa smo se Anezi i ja raspravljale oko rasporeda kreveta da bi na kraju završile u bračnom! Bio je to početak našeg prijateljstva, a danas je volim kao sestru.

Čuješ li se s još nekim od cura iz showa?

Čujem se i s Hanom i Nandi. Hanu isto volim jer je draga i malo luda, a Nandi i ja vodimo sličan život te kao i mnoge žene volimo izlaske i odjeću. U kući se nismo baš puno družile jer je to bila igra, ali sad vidimo da imamo puno toga zajedničkog.