Ostani doma

Vrući reality

VIDEO - Ne propustite: Stiže nova sezona 'Gospodina Savršenog'!

Jedan od najpopularnijih televizijskih formata 2018. godine, 'Gospodin Savršeni' vraća se na male ekrane ove jeseni!

Gledatelji su u prvoj sezoni imali prilike upoznati markantnog Gorana Jurenca, kojeg je naposljetku osvojila atraktivna Zagrepčanka Hana Rodić, a danas njihovu vezu prati cijela Hrvatska jer su oni najtraženiji reality par u zemlji čiji se svaki korak prati. 

Nova sezona, koja će biti paprenija, vatrenija i prepuna obrata, snimana je po cijeloj Lijepoj Našoj i svojevrsna je razglednica prekrasnih predjela naše zemlje, a nove su kandidatkinje na sve moguće načine pokušale osvojiti srce novoga Gospodina Savršenog!

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

„Volim znatiželjne djevojke, otvorenog uma i sklone riziku. Bez predrasuda, osuđivanja, strastvene i neovisne - kad vole svoju samoću, a naposljetku se odluče biti s tobom“, rekao je novi Gospodin Savršeni.

Večere uz svijeće, uzbudljiva putovanja, nezaboravne zabave, mnoga iznenađenja koja će vas ostaviti bez daha, duge šetnje i razgovori do kasno u noć samo su dio onoga što će novi RTL-ov neženja iskusiti s odabranim sretnicama, a sve to kako bi na kraju romantične avanture pronašao srodnu dušu! 

A hoće li vam se i u drugoj sezoni odmah netko svidjeti poput Klare Perko, koja je duhovitim dosjetkama na prvu osvojila srca gledatelja, tko će biti 'nasljednica' beskrajno simpatične Mirne Gostinski, tko će se bez zadrške prepustiti osjećajima poput plahe Daisy Zaccarin, kome poput Nandi Uzelac nikad neće biti problem saslušati ostale kandidatkinje i udijeliti im koji mudar savjet, koja će vas kandidatkinja poput Aleksandre Mitrović zadiviti besprijekornom linijom, a tko će biti nova poznavateljica muškog ponašanja i zavođenja poput Hane Rodić, koja je u najzanimljivijem televizijskom obratu prošle godine pobijedila dotadašnju kraljicu srca Gospodina Savršenog, uvijek nasmijanu Ivu Runjanin - ne propustite pratiti već ove jeseni! 

Dok čekate nove epizode svog omiljenog showa, ostanite uz RTL TV i pratite zanimljive detalje koje ćemo vam otkriti ovog ljeta!

Reci što misliš!