Prve Mijine simpatije: Ove djevojke zapele su za oko novom Gospodinu Savršenom!
RTL

Opa!

Prve Mijine simpatije: Ove djevojke zapele su za oko novom Gospodinu Savršenom!

Već nakon prve večeri mogu se izdvojiti četiri ljepotice koje su neženji Miji Matiću ostavile najbolji prvi dojam.

Monika Kelčec bila je prva od kandidatkinja koja je ugledala novog Gospodina Savršenog i ostala ugodno iznenađena. No simpatije prvog dojma ipak su bile obostrane.

Ne znam jesam li ja ostavio dobar prvi dojam na nju, ali ona na mene definitivno jest“, priznao je neženja koji je nakon razgovora nasamo s Monikom stekao još bolje mišljenje o njoj:  „Ostavila je bolji dojam na razgovoru nego na upoznavanju.“

Preporučeno za tebe

Preporučeno za tebe

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Čim je ugledao Emily Živčić i njezin neodoljiv osmijeh, Mijo je izjavio: "Kakav prekrasan osmijeh ova djevojka ima", a već je ranije priznao da voli djevojke s lijepim osmijehom.

Slovenska pjevačica Nuša Rojs pridobila ga je kada mu je na upoznavanju poklonila svojer najdraže pivo, a kasnije mu je još otkrila da ima pjesmu "Ponosna gasilka" te da je i sama bila član dobrovoljnog vatrogasnog društva. To su im bile već dvije zajedničke stvari, a nakon razgovora nasamo sa Slovenkom, Mijo je zaključio: "Nuša mi je jedna među dražima."

Studentica hrvatskog jezika Gabrijela Divković poklonila mu je knjigu "Mali princ", a Mijo je priznao da jako voli čitati. Ta samozatajna djevojka zaintrigirala je Gospodina Savršenog te je u njoj prepoznao "ono nešto" i na temelju toga joj je dao ružu prvog dojma i ključ od njegova stana. 

"S njom sam osjetio nekakvu povezanost i skromnost. Nije ništa uvećavala ni umanjivala, baš je bilo sve onako kako treba biti“, priznao je Gospodin Savršeni.

Kako će se odnosi dalje razvijati i hoće li se već danas simpatije promijeniti, pogledajte u novoj epizodi showa 'Gospodin Savršeni' u 20 sati na RTL-u!